ΙΝΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΧΩΡΑ ΑΜΟΡΓΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ

Η αγάπη μας για όμορφα και μοναδικά αξεσουάρ μας οδήγησε στην κατασκευή των δικών μας χειροποίητων δημιουργιών. Έτσι αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και να τις μοιραστούμε με όσους αγαπούν τα χειροποίητα αντικείμενα.

Οι δημιουργίες μας είναι φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι, χαρίζοντάς τους έτσι την μοναδικότητα. Γι’ αυτό και πάντα προσπαθούμε να διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο και αντάξιο των προσδοκιών σας.

Έχοντας ως ορμητήριο το νησί των ανέμων, την Αμοργό, προσπαθούμε να έρθουμε κοντά σας κάνοντας τις δικές σας ιδέες πράξη. Επισκεφθείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα, στην πανέμορφη Χώρα ή περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο www.INA-accessories.gr για να δείτε καλύτερα τις δημιουργίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να κατασκευάσουμε το μοναδικό αξεσουάρ σας, όπως εσείς το επιθυμείτε!

 

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Λοιπά Προϊόντα ,  Χειροτεχνήματα
  Επωνυμία:
ΙΝΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ - ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ ΑΜΟΡΓΟΥ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΧΩΡΑ ΑΜΟΡΓΟΥ)
  Τηλέφωνο
2285072025, 2102283451
  Κινητό Τηλέφωνο
6977235328
  E-mail
info@ina-accessories.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.