ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ

ΣΙΚΙΝΟΣ (ΑΛΟΠΡΟΝΟΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Σας καλωσορίζουμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Το Μαϊστράλι" στον οικισμό Αλοπρόνοια και στη Σίκινο!

Σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, τη Σίκινο, βρίσκεται χτισμένο το ξενοδοχείο Μαϊστράλι. Πιο συγκεκριμένα, ο οικισμός Αλοπρόνοια, που είναι ταυτόχρονα και το λιμάνι του νησιού, είναι η τοποθεσία που έχουμε επιλέξει για να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες του νησιού μας.

Χτισμένο στην αγκαλιά των βράχων και σε μικρή απόσταση από την παραλία της Αλοπρόνοιας "Το Μαϊστράλι" είναι βέβαιο πως θα σας μαγέψει με την ομορφιά του.

Πρόκειται για ένα κτήριο νεόκτιστο, με μοντέρνα διακόσμηση , χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων σε λευκούς χρωματισμούς με γαλάζια παράθυρα. Η κατασκευή του ξενοδοχείου μας ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2008. Είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ. και είναι στην κατηγορία των 3 κλειδιών.

Η μοναδική του τοποθεσία προσφέρει πανοραμική θέα του νησιού αφού τα μισά μας δωμάτια έχουν θέα το υπέροχο λιμάνι της Αλοπρόνοιας και κατ επέκταση το Αιγαίο, ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν βεράντα με θέα την Χώρα του νησιού.

"Το Μαϊστράλι" αποτελεί ιδανικό προορισμό για εσάς που επιθυμείτε οι διακοπές σας να είναι ήρεμες και γαλήνιες , σε έναν τόπο μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Το ξενοδοχείο Μαϊστράλι στη Σίκινο σας καλεί να ζήσετε τις πιο ονειρεμένες στιγμές χαλάρωσης.

Σας περιμένουμε!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Χρηματοκιβώτιο
Ψυγείο
Κλιματισμός
Τηλεόραση
  Επωνυμία:
ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ - ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΙΓΑΛΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΙΓΑΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
  Διεύθυνση
ΑΛΟΠΡΟΝΟΙΑ
  Τ.Κ.
84010
  Πόλη
ΣΙΚΙΝΟΣ (ΑΛΟΠΡΟΝΟΙΑ)
  Τηλέφωνο
2286051181
  Κινητό Τηλέφωνο
6977507134
  Fax
2286051087
  E-mail
info@maistrali-sikinos.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.