ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Β' κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2019 - 2020 Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων

04/02/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ανακοίνωση Β κύκλου σεμιναρίων ΕΕΔΕ 2020

Το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο Β' κύκλος της σειράς προγραμμάτων  σύγχρονης εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις του νομού Κυκλάδων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το κάθε πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών υλοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης και αφορά επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφάλισε τα υψηλής ποιότητας σεμινάρια με κορυφαίους εισηγητές του χώρου, οι οποίοι διαθέτουν πλούσια ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, σε ειδικές τιμές για τους εργαζόμενους και τις ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις–μέλη του στις Κυκλάδες. 

 

Τίτλοι Προγραμμάτων και εισηγητές (αναλυτική περιγραφή εδώ)

Digital Marketing 

Εξυπηρέτηση πελατών 

Business Plan 

Διαχείριση παραπόνων

Τουριστικό marketing 

Κόστος συμμετοχής

  • 60€ ανά ενότητα για την παρακολούθηση δύο ή περισσοτέρων ενοτήτων ή συμμετοχής πάνω από δύο ατόμων της ίδιας επιχείρησης.

  • 80€ για την παρακολούθηση μίας ενότητας.

  • 120€ για την παρακολούθηση μη μελών.

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον του υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την παρακάτω αίτηση.

Τα σεμινάρια του δεύτερου κύκλου που έχουν προγραμματιστεί, για τα οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί αναλυτικά έχουν ως εξής: Digital Marketing στις 10-11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Διαχείριση Παραπόνων στις 9-10 Μαρτίου στη Σύρο, Εξυπηρέτηση Πελατών στις 11-12 Μαρτίου στην Πάρο, Τουριστικό Marketing στις 26-27 Μαρτίου στην Πάρο και Business Plan στις 6-7 Απριλίου στη Σαντορίνη.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κατάρτισης, τηλέφωνο: 22810 82346, επιλογή 4, καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο και Τήνο. Οι ενδιαφερόμενοι από το νησί της Πάρου παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης στη Σύρο.


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ