ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ / ΑΡΧΕΙΟ / ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 2017

Ενημέρωση και Έντυπο Δήλωσης E-mail ή Αριθμού Κινητού τηλεφώνου Μέλους, για άσκηση εκλογικού δικαιώματος στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου 2017

Έντυπο Δήλωσης E-mail ή Αριθμού Κινητού τηλεφώνου Μέλους, για άσκηση εκλογικού δικαιώματος

20/11/2017 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Σύρος 17 Νοεμβρίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκλογική Επιτροπή καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους, να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (e-mail) ή τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου 2017. Οι δηλώσεις αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται στην εκλογική επιτροπή επτά (7) τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες προ της ορισθείσης ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή έως και την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και η εκλογική επιτροπή προβαίνει σε αντίστοιχες συμπληρώσεις των εκλογικών καταλόγων.

Επισημαίνουμε ότι για τα Νομικά Πρόσωπα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συμπληρωθούν με μοναδικά – προσωπικά στοιχεία (e-mail ή αρ. κινητού) τόσες δηλώσεις, όσοι και οι εκπρόσωποι που θα ψηφίσουν στις εκλογές.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι κάθε φυσικό πρόσωπο ψηφίζει μόνο μία φορά.

Παρακαλούμε, να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο να το αποστείλετε στη Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής στο Επιμελητήριο Κυκλάδων οδός Απόλλωνος & Λαδοπούλου – Σύρος, είτε μέσω fax. στο 2281 0 86555 είτε μέσω e-mail στη ηλεκτρ. διεύθυνση ekloges@cycladescc.gr υπόψη κας Χρυσούλας Ζαννή.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΑΡΙΘΕΑ ΠΙΣΚΟΠΙΑΝΟΥ


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ