ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)

Ηλεκτρονικά πραγματοποιούνται πλέον οι εξετάσεις για το πιστοποιητικό κατάρτισης ΕΦΕΤ.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει ότι ξεκινά η ηλεκτρονική εξέταση (e-exam) για την έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης ΕΦΕΤ.

01/08/2022 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ηλεκτρονική εφαρμογή εξέτασης (e-exam) από τον ΕΦΕΤ για το σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει ότι ξεκινά η ηλεκτρονική εξέταση (e-exam) για την έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης για τους περισσότερους από 1700 απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ από το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα και των συνεχών παρεμβάσεων και της πρόσφατης συνάντησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Αντώνιο Ζαμπέλα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, την οποία οργάνωσε και συντόνισε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Χριστιάννα Καλογήρου και έρχεται να καλύψει μια εκκρεμότητα που εντάθηκε ιδιαίτερα εξαιτίας των δυσκολιών στην πραγματοποίηση των εξετάσεων που προκάλεσε η πανδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτισθέντων από τους φορείς υλοποίησης προγραμμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1 πραγματοποιούνται από τις 4 Ιουλίου 2022 και στο εξής μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam) σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και οδηγίες συμμετοχής, με χρήση του ακόλουθου ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://ops-efet.gr/public/nea-eksetasi

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημέρωσε άμεσα όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων του ΕΦΕΤ για να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική εξέταση, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει στο email τους, ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Όσοι από τους συμμετέχοντες δεν είχαν δηλώσει το e-mail τους και ως εκ τούτου δεν έχουν λάβει σχετική ενημέρωση, είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω για να λάβουν οδηγίες.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ