Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ. έτους 2018 (20/09/2018)
Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, σε επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012) ... περισσότερα

Φάκελοι Ελέγχου Υγειονομικού Ενδιαφέροντος - Αρχειοθέτηση (04/05/2018)
Τα απαραίτητα αρχεία – φάκελοι που πρέπει να υποδεικνύονται από τις επιχειρήσεις κατά τους ελέγχους υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν ως εξής: Φάκελος 1 - Αρχείο νερού, Φάκελος 2 - Αρχείο Θερμοκρασιών, Φάκελος 3 - Αρχείο προσωπικού, Φάκελος 4 - Αρχείο καθαρισμού απολύμανσης, Φάκελος 5 - Απεντόμωση και Μυοκτονία, Φάκελος 6 - Πρώτων υλών και Προμηθευτών, Φάκελος 7 - Αρχείο επιχείρησης... περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1  2  3  4  5