Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020 (07/01/2020)
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών στις 22 και 23 Φεβρουαρίου, Σάββατο και Κυριακή ώρες 14.00-19.00 και 09.00-14.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα Σύρου με εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό. Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό... περισσότερα

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 5 και 6 Φεβρουαρίου 2020 (27/12/2019)
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2020, Τετάρτη και Πέμπτη ώρες 15.00-20.00, στο Γραφείο Σαντορίνης με εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό. Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό... περισσότερα

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 10 και 11 Μαρτίου 2020 (27/12/2019)
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών στις 10 και 11 Μαρτίου 2020, Τρίτη και Τετάρτη ώρες 15.00-20.00, στο Γραφείο Σαντορίνης με εισηγητή τον κ. Κώστα Ψαρίδη. Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό... περισσότερα

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 17 και 18 Μαρτίου 2020 (27/12/2019)
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών στις 17 και 18 Μαρτίου 2020, Τρίτη και Τετάρτη ώρες 15.00-20.00, στο Γραφείο Σαντορίνης με εισηγήτρια την κα. Ανθή Σερασκιέρη. Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό... περισσότερα

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ για το 2020 (02/01/2020)
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ που αφορούν επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ, ΥΑ 14708/17-08-2007)... περισσότερα

Φάκελοι Ελέγχου Υγειονομικού Ενδιαφέροντος - Αρχειοθέτηση (04/05/2018)
Τα απαραίτητα αρχεία – φάκελοι που πρέπει να υποδεικνύονται από τις επιχειρήσεις κατά τους ελέγχους υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν ως εξής: Φάκελος 1 - Αρχείο νερού, Φάκελος 2 - Αρχείο Θερμοκρασιών, Φάκελος 3 - Αρχείο προσωπικού, Φάκελος 4 - Αρχείο καθαρισμού απολύμανσης, Φάκελος 5 - Απεντόμωση και Μυοκτονία, Φάκελος 6 - Πρώτων υλών και Προμηθευτών, Φάκελος 7 - Αρχείο επιχείρησης... περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1  2  3  4  5  6