ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ

Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στην Πάρο, 10 Οκτωβρίου 2019

Στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ. θα πραγματοποιήσουν γραπτή αξιολόγηση στην Πάρο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ώρα 16.00-17.00 στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Παροικία

27/09/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤ ΠΑΡΟΥ

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που υλοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σας ενημερώνουμε ότι στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ. θα πραγματοποιήσουν γραπτή αξιολόγηση στην Πάρο.

 

Ωράριο Εξετάσεων

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ώρα 16.00-17.00

 

Διεύθυνση: Ποταμός Παροικίας - Μπουνταράκι

γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων Πάρου

 

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις απαιτούνται: Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο & να γνωρίζετε το προσωπικό σας ΑΦΜ

 

Διάρκεια γραπτής αξιολόγησης: 10 λεπτά

 

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ. χορηγείται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της γραπτής αξιολόγησης, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι όσοι εκπαιδεύθηκαν.

 

Η ημερομηνία και οι ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων είναι αυστηρώς καθορισμένες και δεν επιδέχονται αλλαγής.

 

Ο συνολικός χρόνος εξέτασης είναι αυστηρώς προγραμματισμένος για κάθε τμήμα, ενώ η ακριβής ώρα προσέλευσης θα σταλεί μέσω sms σε κάθε εξεταζόμενο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 4).

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τελευταίο σεμινάριο που θα διεξαχθεί 5-6 Οκτωβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Υποβολή αιτήσεων εδώ

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ