ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε τοπικούς παραγωγούς για τον Γ’ κύκλο αξιολόγησης κυκλαδίτικων προϊόντων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων η Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

15/01/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Δελτίο Τύπου
Ερμούπολη, 15 Ιανουαρίου 2019

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του Α’ και Β’ κύκλου αξιολόγησης για τη δημιουργία μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των Κυκλάδων που προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine ως “Aegean Cuisine Recommended Products”, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τον Γ’ κύκλο και καλεί τους επιχειρηματίες των 24 νησιών του Νομού που παράγουν και τυποποιούν τοπικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν τη σχετική Αίτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων για το δίκτυο Aegean Cuisine στις Κυκλάδες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του Α’ κύκλου με 220 προϊόντα από 38 παραγωγούς να αποτελούν το πρώτο βήμα δημιουργίας μητρώου κυκλαδίτικων προϊόντων ενισχύοντας τη σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση και αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη γαστρονομία των νησιών μας. Μετά και την ολοκλήρωση του Β’ κύκλου 76 νέα προϊόντα εντάσσονται στο μητρώο και έτσι αριθμός των προϊόντων που προτείνονται από το δίκτυο AegeanCuisine ανέρχεται πλέον στα 291 από 62 παραγωγούς.

Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν προσεκτικά τις Προϋποθέσεις Ένταξης. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων και την αποστολή δείγματος προϊόντων έχει οριστεί η Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κα Στεφανία Παπακώστα, στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 129) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση spapakosta@cycladescc.gr


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ