Ο ΤΑΛΑΡΑΣ

ΣΥΡΟΣ (ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κοντά στην παραλία του Μέγα Γιαλου, στη θέση Λιαρωπα, λειτουργεί από το 1995, η παραδοσιακή , οικογενειακή ταβέρνα μας ‘’ Ο ΤΑΛΑΡΑΣ’’ που πηρέ το όνομα της   από το παρατσούκλι της οικογένειας, μιας και στη Σύρο, ο καθένας αναγνωρίζετε με το παρατσούκλι του. Μετα από 20 και πλέον, χρόνια λειτουργίας στόχος μας είναι να προσπαθούμε να αγγίζουμε το τέλειο στο θέμα της παραδοσιακής γαστρονομίας με καθαρό, σπιτικό και προπάντων υγιεινό φαγητό.

Με προϊόντα που παράγονται στη Σύρο όπως το Σαν Μιχάλη, η κοπανιστή, η λουζα και το λουκάνικο Σύρου, πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά δημιουργούμε   συνταγές που θέλουμε να θυμάστε και όταν τελειώσουν οι διακοπές, να θυμίζουν το φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς και να γίνουμε η αιτία που θα σκέφτεστε νοσταλγικά τη Σύρο.

Δοκιμάστε τις πίτες μας, τη Συριανή μαϊντανοσαλατα, τάρτα με λαχανικά και κοπανιστή Σύρου, κολιούς με κάπαρη στο φούρνο, Σαν Μιχάλη με τσατνεϋ κίτρινης κολοκύθας και πολλά άλλα.

Και μην ξεχάσουμε φεύγοντας, το κέρασμα , παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού φτιαγμένο από εμάς.

Γιατί το καλό φαγητό δεν είναι πολυτέλεια!!!

Είμαστε ανοιχτά από τη Μεγάλη Πέμπτη έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
Ο ΤΑΛΑΡΑΣ - ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΣΗΦ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Διεύθυνση
ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ)
  Τηλέφωνο
2281043517
  Κινητό Τηλέφωνο
6937358880
  Fax
2281043517
  E-mail
zoseph40@yahoo.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.