ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ημερίδα παρουσίασης του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών μετά τις πρόσφατες αλλαγές

Παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών 30 Νοεμβρίου 2018

πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες - Κόκκινα Δάνεια». Ο κεντρικός ομιλητής, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Φώτης Κουρμούσης εστίασε στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών μετά τις πρόσφατες αλλαγές της νομ...


ΒΡΕΘΗΚΑΝ 37 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
(Σεμινάριο «Καινοτομία – Διαχείριση Καινοτομίας 6 & 7 Μαρτίου 2019)
(Παρουσίαση δράσεων του ΕΠΑνΕΚ “Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας” και “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας” καθώς και το “Μεταφορικό Ισοδύναμο” σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ)
(Τοποθέτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσου στην ημερίδα με θέμα "Ακτοπλοϊκή Διασύνδεση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου")
(Παρακολουθήστε την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Προσωπικά Δεδομένα και Επιχειρήσεις)
(Παρακαλουθήστε την ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός»)
(Συζήτηση για το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Δημιουργίας Δυο Συνεργατικών Επιχειρήσεων του Πρωτογενή Τομέα σε Μικρά Κυκλαδονήσια»)
(Ενημερωτική συνάντηση για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων)
(To Τοπικό Παράρτημα (Τ.Π.) Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων ευρεία σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων)
(Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α’ κύκλου αξιολόγησης για δημιουργία μητρώου προϊόντων Aegean Cuisine)
1  2  3  4