ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σεμινάρια BARISTA και BARTENDING στις 2-3 Ιουνίου 2019 στη Σίφνο

Ανακοίνωση διεξαγωγής σεμινάριων BARISTA και BARTENDING σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου στις 2-3 Ιουνίου 2019

28/05/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Σεμινάρια Bartending & Barista στη Σίφνο

Σεμινάρια Bartending & Barista στη Σίφνο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στα νησιά των Κυκλάδων, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου σεμινάρια BARISTA & BARTENDING.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν παρασκευή δειγμάτων με πραγματικό εξοπλισμό από τους εκπαιδευτές & γευστικές δοκιμές από τους εκπαιδευόμενους και έχουν στόχο να μυήσουν τους σύγχρονους bartender και barista στις νέες τάσεις του κλάδου ώστε να αξιοποιήσουν τεχνικές και μεθόδους που θα κάνουν τις επιχειρήσεις τους περισσότερο ελκυστικές και ανταγωνιστικές. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και εργαζομένους σε μπαρ, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία που παρασκευάζουν καφέ/ποτό κ.λπ.

 

Σεμινάριο Barista

Κυριακή 2 Ιουνίου 16.00-21.00 (Αίθουσα Αρτεμώνα)

Εισηγητής: Χρήστος Μανουσίδης

Όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο bar, από τις τεχνικές ανάμιξης, τα σύγχρονα cocktails, τη βασική ποτογνωσία, τα liquer, τα αποστάγματα και τις γαρνιτούρες.

 

Σεμινάριο Bartending (Αίθουσα Αρτεμώνα)

Δευτέρα 3 Ιουνίου 09.00-14.00

Εισηγητής: Στέλιος Μαγουλάς

Καλύπτει βασικές γνώσεις ειδών καφέ, τρόπους παρασκευής διαφορετικών ειδών καφέ, χρήση και συντήρηση εξοπλισμού-εργαλείων.

 

Ειδικές προνομιακές τιμές για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

•   40 € για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου

•   60 € για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας άμεσα συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την παρακάτω Αίτηση καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Τμήμα Κατάρτισης: 22810 82346 (εσωτερικό 4).


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ