ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

9,2 εκατομμύρια επισκέψεις δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που προβάλλονται στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-kyklades.gr το 2022.

Συνολικά περισσότεροι από 830.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν μέσα στο 2022 το e-kyklades.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις Κυκλάδες τόσο ως τουριστικό προορισμό.

12/01/2024 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στατιστικά Διαδικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων 2022

9,2 εκατομμύρια επισκέψεις (click) από 187 χώρες δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-kyklades.gr.

Συνολικά περισσότεροι από 830.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν μέσα στο 2022 το e-kyklades.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις Κυκλάδες τόσο ως τουριστικό προορισμό, όσο και για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον νομό.

Αναλυτικά ο αριθμός των προβολών ανά κλάδο:

  • Διαμονή: 4,8 εκατομμύρια click
  • Εστίαση: 1,6 εκατομμύρια click
  • Μεταφορές: 1,2 εκατομμύρια click
  • Διασκέδαση: 550.000 click
  • Τοπικά Προϊόντα: 560.000 click
  • Δραστηριότητες: 420.000 click
  • Εμπορικές επιχειρήσεις: 80.000 click

Συγκεκριμένα 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες οδηγήθηκαν από το site προβολής της επιχείρησης στο e-kyklades.gr στην εταιρική τους ιστοσελίδα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα για τα 1750 καταλύματα που προβάλλονται στην τουριστική πύλη καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις μέσω του portal. Με τον τρόπο αυτό είναι φανερό ότι το e-kyklades.gr δημιουργεί online κινητικότητα, την οποία διοχετεύει απευθείας στις επιχειρήσεις δίνοντας τους την ευκαιρία να προβάλουν περεταίρω τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Το e-kyklades.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη έγκυρης πληροφόρησης για τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων, αλλά και προβολής του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με 10.000 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, 5000 επιχειρήσεις και περιεχόμενο σε 8 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τους επιχειρηματίες-μέλη του, αφού μέσα από τη δημιουργία εταιρικής προβολής (mini website) τους παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ προβολής των επιχειρήσεών τους.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όπως είναι αυτή της πανδημίας, το e-kyklades.gr δείχνει τη δυναμική του και την κορυφαία θέση που κατέχει στην ενημέρωση για τις Κυκλάδες, χωρίς μάλιστα διαφημιστική προβολή. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το e-kyklades.gr αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο προβολής και προώθησης για τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε όλο τον κόσμο και αξίζει να έχει και τη δική τους υποστήριξη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ