ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος

29/08/2022 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερµούπολη, 25 Αυγούστου 2022

 

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου ο Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Τον κ. Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος καθώς και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και Στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη ζωή στα νησιά και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων δήλωσε πως δυστυχώς η πανδημία και η παρατεταμένη οικονομική κρίση οδήγησε στην όξυνση των δυσκολιών που προκαλεί η νησιωτικότητα και τόνισε πως χρειάζεται σημαντική παρέμβαση τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Κυβέρνησης για να ανατραπούν οι ανισότητες σε βάρος των νησιών.

Από την πλευρά του ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος ανέφερε πώς είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των νησιών να υποστηριχθούν πέραν του τουρισμού και άλλοι τομείς, όπως της υγείας, της παιδείας, του εμπορίου και της εκπαίδευσης. Και με αφορμή το πολύπλευρο έργο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης των μελών του πάνω σε θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες, όπως silver economy αλλά και η υποστήριξη και συμπερίληψη Ατόμων με Αναπηρία.

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων