ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ / ON LINE ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Νέα υπηρεσία On-line συμβουλευτικής υποστήριξης από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Ένας Ηλεκτρονικός βοηθός 24 ώρες την ημέρα στη Δικτυακή Πύλη www.e-kyklades.gr του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

30/12/2014 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


  OnlineSimvoulos1_F8860.jpg

 

   

Ένας Ηλεκτρονικός βοηθός 24 ώρες την ημέρα στη Δικτυακή Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

 

On-line Σύμβουλος

 

    

OnlineSimvoulos0_F8827.jpg

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προχωράει ένα βήμα πιο πέρα από την ενημέρωση. Έχει τεθεί πλέον σε πλήρη λειτουργία η νέα υπηρεσία On-Line Συμβουλευτικής υποστήριξης.

Σήμερα, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έχοντας δημιουργήσει ένα έγκυρο και εξειδικευμένο επιχειρηματικό περιεχόμενο στη Δικτυακή του Πύλη www.e-kyklades.gr. Μία ομάδα 10 ατόμων ενημερώνει σε καθημερινή βάση όλες τις θεματικές ενότητες με αποτέλεσμα να δημοσιεύονται περισσότερα από 1.300 άρθρα ετησίως.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, έχοντας ως αφετηρία την ενημέρωση όσο και την στήριξη των επιχειρηματιών, προσφέρει σε αυτούς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ on-line συμβουλευτική υποστήριξη, δίνοντας απάντηση στα ερωτήματά τους ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στη σημερινή δυσχερή οικονομική συγκυρία.

Ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα που αφορούν: τα φορολογικά, την ίδρυση επιχειρήσεων, τη μεταβίβαση επιχειρήσεων, χρηματοδότηση επιχειρήσεων και την πράσινη επιχειρηματικότητα, και να παίρνει απαντήσεις άμεσα από αξιόπιστη Συμβουλευτική υπηρεσία.

 

Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν:

Η αναγκαιότητα για ενημέρωση και υποστήριξη

Η σημερινή εποχή είναι προκλητικά γρήγορη και η πληροφόρηση αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του κάθε επιχειρηματία σε ένα τοπίο που μεταβάλλεται ραγδαία και πολλές φορές απρόβλεπτα. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει αποκτήσει πλέον τις απαραίτητες τεχνικές υποδομές ώστε να μπορεί αποτελεσματικά να προσφέρει στις επιχειρήσεις - μέλη του συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που αυτές έχουν ανάγκη για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους μέσα και έξω από τη χώρα.

Η παροχή ουσιαστικής στήριξης της επιχειρηματικότητας έχει άμεσους στόχους:

 • Τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας
 • Την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων
 • Τη μείωση της γραφειοκρατίας

Οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από εξειδικευμένους συμβούλους και συνεργάτες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με απλό, εύληπτο και καινοτομικό τρόπο μέσω της Δικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου. Ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα και να παίρνει τις απαντήσεις άμεσα από αξιόπιστη και εξειδικευμένη συμβουλευτική υπηρεσία (για παράδειγμα, το Σώμα Ορκωτών Λογιστών δίνει απαντήσεις σε φορολογικά θέματα).

Το περιεχόμενο αυτής της νέας υπηρεσίες αποτελεί σημαντική πληροφόρηση για το σύνολο των επιχειρήσεων του νομού Κυκλάδων και αφορά: 

 •   OnlineSimvoulos2_F8909.jpg
  Φορολογική ενημέρωση
 • Λογιστική ενημέρωση
 • Φορολογιστικό Ημερολόγιο Υποχρεώσεων
 • Εργασιακά θέματα
 • Ξεκινώντας μια επιχείρηση
 • Μεταβίβαση επιχειρήσεων
 • Πηγές, Προγράμματα και τρόποι Χρηματοδότησης
 • Ηλεκτρονική Αγορά
 • On line Συμβουλευτικές υπηρεσίες

On Line Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Οι νέες υπηρεσίες και η χρήση τους

Η πρωτοποριακή πολυθεματική και εξειδικευμένη ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω αξιόπιστων συμβούλων δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία - μέλος του Επιμελητηρίου να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα του ελληνικού επιχειρείν, τις νέες φορολογικές διατάξεις, την πράσινη επιχειρηματικότητα και να αναζητεί 24 ώρες την ημέρα συμβουλές και απαντήσεις.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι ανοιχτές για ανάγνωση σε όλους και εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες ανά Θεματική Κατηγορία.

Πως θέτω ερωτήματα;

Η υπηρεσία αφορά τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και είναι προσβάσιμη μέσω της Δικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (ενότητα: Η Επιχειρηματικότητα στις Κυκλάδες και έπειτα ακολουθείτε το σχετικό banner - On line Συμβουλευτική).

OnlineSimvoulos3_F8951.jpg                   OnlineSimvoulos4_F8994.jpg

Την πρώτη φορά απαιτείται η εγγραφή σας στη νέα αυτή υπηρεσία. Αφού συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα, στη συνέχεια ενημερώνεται αυτόματα το Επιμελητήριο Κυκλάδων και ενεργοποιεί την πρόσβασή σας. 

OnlineSimvoulos5_F9039.jpg

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται το όνομα σας στους Πίνακες Απαντήσεων, ξετσεκάρετε τη σχετική επιλογή. Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις δημοσιεύονται με ή χωρίς τα στοιχεία του μέλους, ώστε να δημιουργείται μία «βιβλιοθήκη» ερωτήσεων και απαντήσεων, όπου ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ενημερώνεται.

   

Εφόσον είστε μέλος της νέας υπηρεσίας, θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία εισόδου (όνομα χρήστη και κωδικό) που υπάρχει στο δεξί κομμάτι.

OnlineSimvoulos6_F9078.jpg

Για να υποβάλλετε το ερώτημά σας πατάτε: Νέο Ερώτημα. Επιλέγετε τη θεματική ενότητα στην οποία ανήκει το ερώτημά σας (π.χ. φορολογικά) και έπειτα εισάγετε το ερώτημά σας. Πατώντας «υποβολή» έχει ολοκληρωθεί η αποστολή του ερωτήματος.

OnlineSimvoulos7_F9114.jpg

 

 

 

 


Τι ερωτήματα μπορώ να θέσω;

Μπορείτε να απευθύνεται ερωτήματα σε όλες τις θεματικές ενότητες όπως φορολογικά, εργασιακά, μεταβίβασης επιχειρήσεων, χρηματοδότησης και πράσινης επιχειρηματικότητας, που απασχολούν σήμερα τον κάθε επιχειρηματία, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων που συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Πατώντας «Τα ερωτήματά μου» μπορείτε να δείτε όλα τα ερωτήματά που έχετε κάνει, την εξέλιξη τους και τις απαντήσεις.

Για να καταθέσετε τα ερωτήματά σας πατήστε εδώ: On-Line Συμβουλευτική υποστήριξη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ