ARCHONTOULA

MILOS (PLAKA)

Satelite Map

THE COMPANY

Archontoula is a combination restaurant and mezedopoleio set on a quaint cobblestone path in Plaka, in what was a traditional coffee house in the mid-19th century.

It’s a prime example of what happens to cuisine when the traditional and contemporary meet as Archontoula is one of Milos’s most widely-known restaurants. Some dishes to sample are the succulent octopus dressed with vinegar, spicy baked sardines, coq au vin, rabbit stifado (tomato-based stew with pearl onions), shrimp with pasta in a white sauce, pork loin with honey sauce and caramelized vegetables, peppers stuffed with cheese, lightly fried zucchini, eggplant salad with a whole smoked eggplant, and beef in tomato sauce served with linguine. The house special: Archontoula’s pitarakia, small savory pies made with ksinomizithra cheese.

SPECIAL CHARACTERISTICS

Member Aegean Cuisine
  Επωνυμία:
ARCHONTOULA - ARCHONTOULA IOANNOU KARAMITSOU
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
IOANNIS STATHOPOULOS
  Διεύθυνση
PLAKA
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
MILOS (PLAKA)
  Τηλέφωνο
+30 2287021384
  E-mail
arxogian@otenet.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.