ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΑΛΗ

(ΧΩΡΑ ΣΙΚΙΝΟΥ)

Satelite Map

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΑΛΗ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΑΛΗ

"Οινόη" ονομαζόταν κάποτε η γνωστή σε όλους σήμερα Σίκινος. Κι αυτό γιατί φημιζόταν για τη μεγάλη παραγωγή και την ποιότητα του οίνου της.

Στο Οινοποιείο Μάναλη προσπαθούμε να αναβιώσουμε το κλίμα της εποχής εκείνης, που όλα ήταν φυσικά και ανόθευτα, φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα.

Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, που λειτουργεί στον οικολογικό αμπελώνα μας αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι επισκέψιμες από το κοινό, διαθέσιμες για ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο.

Το ίδιο ταξίδι θα κάνετε αν δοκιμάσετε τα κρασιά μας και επισκεφθείτε τον παραδοσιακό χώρο που δημιουργήσαμε για εσάς, στον όροφο του Οινοποιείου, για να απολαύσετε το κρασί, τις παραδοσιακές γεύσεις και την μαγευτική θέα στο Αιγαίο.

Το Οινοποιείο Μάναλη βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Σικίνου, 2,5 χλμ από τη Χώρα. Στο Οινοποιείο μπορείτε να έλθετε και με λεωφορείο.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΜΑΡΕΣ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΚΑΜΑΡΕΣ. Βρίσκεται στην Αλοπρόνοια (λιμάνι ΣΙΚΙΝΟΥ), σε μικρή απόσταση από την θάλασσα, με θαυμάσια θέα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν, τηλέφωνο, ψυγείο και μερικά από αυτά τηλεόραση και air-condition. Το οργανωμένο συγκρότημα μας, μαζί με τις φυσικές ομορφιές του νησιού, θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις διακοπές  σας.

view_port_F5089.jpgview_F5060.jpg
indoor1_F4710.jpg
room1_F4975.jpg

  Επωνυμία:
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΑΛΗ - ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΑΛΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ
  Διεύθυνση
ΣΙΚΙΝΟΣ
  Τ.Κ.
84010
  Πόλη
(ΧΩΡΑ ΣΙΚΙΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2286051281, 6932272854
  Κινητό Τηλέφωνο
6932272857
  Fax
2286051234
  E-mail
info@manaliswinery.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.