ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ενημέρωση, Προετοιμασία, Δράση: οι λύσεις στις νέες προκλήσεις

Τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά

24/02/2023 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερμούπολη, 23 Φεβρουαρίου 2023

 

Ενημέρωση, Προετοιμασία, Δράση: οι λύσεις στις νέες προκλήσεις

 

Με τη συμμετοχή πλήθους επιχειρηματιών από όλα τα νησιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου το καθιερωμένο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που σηματοδοτεί την έναρξης της σεζόν στα νησιά και παρουσιάζει τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Οι δύο διακεκριμένοι εισηγητές από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Δρ. Γεωργία Ζούνη και ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης, μίλησαν στους επιχειρηματίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή συνεχών κρίσεων, όπως αυτή που διανύουμε, με την κρίση της πανδημίας να διαδέχεται ένα ασταθές οικονομικά και ενεργειακά περιβάλλον, εξαιτίας και του συνεχιζόμενου πολέμου.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία να θέσουν ανοιχτά όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου. Οι δύο εισηγητές απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και ανέλυσαν με παραδείγματα πως στις νέες προκλήσεις και αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε τις λύσεις δίνουν η ενημέρωση, η προετοιμασία και η δράση. Στο πλαίσιο αυτό οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών ώστε να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και εντός «παιχνιδιού».

Το video του σεμιναρίου θα μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο youtube, μετά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και για κάθε νέα είδηση που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε το portal e-kyklades.gr καθώς και τις σελίδες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο facebook και το instagram.

Ενημέρωση, Προετοιμασία, Δράση: οι λύσεις στις νέες προκλήσεις