ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο δωρεάν Webinar για τα υγειονομικά πρωτόκολλα ξενοδοχειακών καταλυμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Νέο webinar για τα υγειονομικά πρωτόκολλα για ξενοδοχειακά καταλύματα 26 Ιουνίου, ώρες 10.30-12.30 με εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό

17/05/2021 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Webinar 26 Ιουνίου 2020

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διοργάνωση του 5ου κατά σειρά webinar με θέμα «Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας για την επαναλειτουργία ξενοδοχείων & καταλυμάτων», καθώς υπήρηε αυξημένο ενδιαφέρον και συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αιτήσεων. Το Webinar απευθύνεται στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων του νομού Κυκλάδων προκειμένου να παρακολουθήσουν και να λάβουν σχετική βεβαίωση, η οποία ειναι απαραίτητη για την λειτουργία των επιχειρήσεων με σήμα ΕΟΤ σύμφωνα με την ΚΥΑ 1881/29.05.2020.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 10.30-12.30 με εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό, Τεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc, εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα webinar, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους και τον εταιρικό τους ΑΦΜ στην παρακάτω φόρμα υποβολής έως και την Πέμπτη 25/6/2020 στις 14.00 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση. Για την καλύτερη οργάνωση και την έγκαιρη εκπαίδευση όλων των επιχειρήσεων, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχει ένας (1) μόνο εκπρόσωπος κάθε επιχείρησης, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ωστόσο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, έχοντας ως στόχο να συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού που εργάζεται στις παραπάνω επιχειρήσεις προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για την εφαρμογή των νέων κανόνων, και να βοηθήσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τους προς όφελος της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας επισκεπτών και εργαζομένων, ανακοινώνει στα μέλη του ότι έχει ήδη αναρτηθεί στα κανάλια επικοινωνίας του, e-kyklades.gr/articles/webinar και youtube (https://youtu.be/0lzXeTcNxVU), το υλικό των webinar που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και αφορούν τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής & ασφάλειας που ισχύουν πλέον για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (καφέ, εστιατόρια, μπαρ και επιχειρήσεις τροφίμων) και τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται πρόσβαση στο ενημερωτικό υλικό που, πέρα από την ανάλυση και την ερμηνεία των πρωτοκόλλων, απαντά σε πολλά και πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν πλήθος επιχειρήσεων ενόψει της επαναλειτουργίας τους.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ