ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ένα οινομαγειρείο του 1812 γεμάτο αναμνήσεις και μυρωδιές, σταθμός γεύσης και έμπνευσης περιηγητών  και συγγραφέων, περιμένοντας το καΐκι για το επόμενο νησί.  Οι τοίχοι σκιάζονται από φιγούρες γερόντων με τραγιασκάκια που κρατούν καλαθάκια με προμήθειες..

Από το 1995 μέχρι σήμερα, η Ελένη στέκεται στη πόρτα, ανάμεσα σε πιπεριές και μπαχαρικά, κουτάλες και κατσαρολικά που κρέμονται από το ταβάνι, έτοιμη να σας καλωσορίσει και να σας σερβίρει με όρεξη και μεράκι ωραίους παραδοσιακούς λαχανοντολμάδες, κουνελάκι στιφάδο, πιτσουνάκια με πιλάφι, αρνάκι με θυμάρι.

Όμορφες, χαμογελαστές και δροσερές σερβιτόρες πηγαινοέρχονται στο στενό δρομάκι μπροστά από το εστιατόριο, πρόθυμες πάντοτε να εξυπηρετήσουν, κρατώντας στα χέρια τους πιάτα με νόστιμα μεζεδάκια, μαραθοτηγανίτες, ντομάτες τηγανιτές λιαστές, αρναδκιές(άγρια μανιτάρια), λούζα, λουκάνικο, μελιτζάνα γεμιστή, αγκιναρόπιτα και τυράκι με σκόρδο, να γλύφεις τα δάχτυλα σου!

Αν τύχει και η τράτα φέρει κανένα μπαρμπουνάκι ζωηρό ή καμιά πονηρή γαριδούλα, αυτά έρχονται κατευθείαν στο πιάτο σας συνοδεύοντας τη ψαρόσουπα, πεντανόστιμη σπεσιαλιτέ μας!

«Το κουτούκι της Ελένης» λειτουργεί όλο το χρόνο, ολημερίς και η τρελή μαγείρισσα Ελένη όλο και κάποια έκπληξη θα ετοιμάζει για σας!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ - ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΥΤΑΡΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΥΤΑΡΗ
  Διεύθυνση
Γ. ΓΑΦΟΥ 5
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283024857
  Κινητό Τηλέφωνο
6948759725
  Fax
2283025513
  E-mail
koutoukielenis@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.