ΚΚ CAR RENTAL

ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η εταιρεία Κ&Κ Car rental ltd. εγκαινίασε πρόσφατα το νέο σταθμό εξυπηρέτησης πελατών στην Πάρο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Η επιχείρηση εδρεύει στο 3ο χιλιόμετρο Παροικίας - Νάουσας, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και στόλο 40 αυτοκινήτων διαφορετικής κατηγορίας, όπως μικρά επιβατικά, πολυτελή τζιπ αλλά και 9θέσια επιβατικά.
 
Προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η Πάρος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά μας. Ένα ταξίδι στην ιστορία και στην ομορφιά των Κυκλάδων, αξιοθέατα, παραλίες, τοπία, ενετικά κάστρα... Εάν αναζητάτε έναν προορισμό που θα σας μαγέψει, η Πάρος είναι μοναδική!

Με ένα ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο, η περιήγησή σας στην Πάρο γίνεται μια αξέχαστη και ανεπανάληπτη εμπειρία, είτε βρίσκεστε εκεί για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για διακοπές.

Σας περιμένουμε, με στόχο να κάνουμε τη διαμονή σας ακόμη πιο συγκλονιστική, με ασφάλεια, αξιοπιστία κι επαγγελματισμό!

 

  Επωνυμία:
ΚΚ CAR RENTAL - K KAI K ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝ ΕΠΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΑΛΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  Διεύθυνση
3 ΧΙΛ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284023050
  Κινητό Τηλέφωνο
6948661725
  Fax
2284022270
  E-mail
info@kkcarrental.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.