ΓΑΛΗΝΗ

ΜΗΛΟΣ (ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Μήλο, είναι το εστιατόριο Γαλήνη στην Αγ. Ειρήνη της Μήλου. Το εστιατόριο βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο Γαλήνη και προσφέρει παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, μοναδική θέα προς την θάλασσα, πολύ καλές τιμές και ικανοποιητικές μερίδες φαγητού. Η τοποθεσία είναι πολύ ήσυχη και επειδή οι παραλίες είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά προσφέρουμε και προϊόντα σε πακέτο. Καλό θα ήταν να ρωτάτε το πιάτο της ημέρας και να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά τα πεντανόστιμα σαλιγκάρια της Κας. Άννας. Κάποιες από τις ημέρες προσφέρουμε φρέσκο ψάρι από τους ντόπιους ψαράδες. Αν απλά θέλετε να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τραπέζι στο εστιατόριο μπορείτε να κάνετε κράτηση στο +30.22870.41492.

Από τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ στην ζωή σας. Η Κα Άννα διαθέτει μια καταπληκτική συνταγή σαλιγκαριών σε σάλτσα ντομάτα. Η γνώση μεταφέρεται από την προηγούμενη γενιά στην επόμενη. Μαμά και κόρη προετοιμάζουν για εσάς μοναδικά πιάτα πανδαισίας γεύσεων!

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΓΑΛΗΝΗ - ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥ-ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ
  Διεύθυνση
ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΤΑΚΑΣ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ)
  Τηλέφωνο
2287041492
  Κινητό Τηλέφωνο
69375722205
  E-mail
info@galinihotelmilos.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.