Παραδοσιακός Ξενώνας Εμπροστιάδα

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΧΩΡΑ ΑΜΟΡΓΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Εμπροστιάδα είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας στο κλασικό άσπρο κυκλαδικό στυλ. Η τοποθεσία του είναι στην άκρη του οικισμού Χώρα, στο νησί της Αμοργού, το πιο εντυπωσιακό νησί στις Ανατολικές Κυκλάδες. Η Αμοργός είναι διάσημη για το εκπληκτικό μοναστήρι της χοζοβιωτισσας, και για το “Απέραντο γαλάζιο” του Λυκ Μπεσόν, την ταινία που έγινε συνώνυμη με το μπλε του Αιγαίου.

Ο ξενώνας αποτελείται από 9 επιπλωμένα διαμερίσματα, 2 σουίτες, 2 μεζονέτες και 5 δίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις μοντέρνες παροχές και έχουν ελεύθερη και πλήρη πρόσβαση στον πανέμορφο κήπο μας και στην αυλή. Στάθμευση οχημάτων μπορεί να γίνει σε διπλανό δημοτικό πάρκινγκ, αφού δεν επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό. Είμαστε ανοιχτοί από το Μάρτιο μέχρι και το Νοέμβριο και όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν κλιματισμό.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Κλιματισμός
Τηλεόραση
  Επωνυμία:
Παραδοσιακός Ξενώνας Εμπροστιάδα - ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΥΡΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΥΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΧΩΡΑ ΑΜΟΡΓΟΥ)
  Τηλέφωνο
2285071814
  Κινητό Τηλέφωνο
6932248867
  Fax
2285074120
  E-mail
hello@emprostiada.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.