Ω! ΧΑΜΟΣ!

ΜΗΛΟΣ (ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)

Satelite Map

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

    chamosrestaurant00_F28578.jpg

Διασχίζοντας το κατώφλι της ταβέρνας "Ω! Χαμός" θα βρεθείτε σε ένα χώρο απλό, άνετο, καλόγουστο και φιλόξενο όπου οι μυρωδιές από σπιτικές νοστιμιές θα αρχίσουν να σας φλερτάρουν επίμονα!

Στο εστιατόριό μας που βρίσκεται στον Αδάμαντα, δίπλα στη θάλασσα, θα μπορέσετε να απολαύσετε το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία σας παρέα με ένα καφεδάκι και να γευθείτε μια ποικιλία από Μηλέικες συνταγές, φτιαγμένες με αγάπη και αγνές πρώτες ύλες. Κρέατα και τυριά από τη δική μας φάρμα!

 

greekcuisine_logo_F30337.jpg AegeanCuisine_F14967.jpg

Περιηγηθείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ επιλέγοντας τις φωτογραφίες

  chamosrestaurant01_F28627.jpgchamosrestaurant02_F28846.jpgchamosrestaurant03_F28892.jpg
  chamosrestaurant04_F28928.jpgchamosrestaurant05_F28947.jpgchamosrestaurant06_F28977.jpg
  chamosrestaurant07_F28999.jpgchamosrestaurant08_F29026.jpgchamosrestaurant09_F29045.jpg

 


..

ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ

     chamosbeachbar00_F29078.jpgchamosbeachbar01_F29120.jpgchamosbeachbar02_F29150.jpg

 

 

Στην παραλία του Παπικινού, λίγο πιο πέρα από το λιμάνι, με πεντακάθαρα νερά, μπορείτε να περάσετε ήρεμες στιγμές απολαμβάνοντας το μπάνιο σας, τον καφέ σας, και οτιδήποτε σας κάνει να περνάτε όμορφα και μπορούμε να σας το προσφέρουμε.

ΜΗΛΕΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ για 2 άτομα (Μελιτζάνα με χοιρινό στο φούρνο)

Υλικά: 1 μεγάλη μελιτζάνα του Μιχέκου, ¼ κιλό χοιρινό Μηλέικο, 1 πιπεριά πράσινη, 1 καρότο, 2 κρεμμύδια, 2 δόντια σκόρδο, λίγο σέλινο, ντομάτα φρέσκια, μπούκοβο, αλατοπίπερο.

Κόβουμε τη μελιτζάνα στη μέση, την αδειάζουμε λίγο και την ψήνουμε στο φούρνο. Κατόπιν τη γεμίζουμε με χοιρινό Μηλέικο που τσιγαρίσαμε πρώτα στην κατσαρόλα με τα λαχανικά, τη ντομάτα, το πιπέρι που σβήσαμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε λίγη φέτα και ξαναψήνουμε στο φούρνο.

  xanoumaki_F21215.jpg
    

ΑΡΝΑΚΙ ΣΟΥΡΤΟΥΚΙΚΟ για 4 άτομα (Αρνάκι με μυρωδικά & φέτα)

Υλικά: 1 ½ κιλό αρνάκι Χάλακα, φρέσκα ντόπια κρεμμυδάκια, άνηθο μυρωδάτο Μήλου, φέτα - αλάτι - πιπέρι - ελαιόλαδο.

Στο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, άνηθο, φέτα. Έχουμε κόψει το αρνάκι σε 4 μερίδες. Γεμίζουμε με το μείγμα, τυλίγουμε σε λαδόκολλα την κάθε μερίδα και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 2 ώρες.

  sourtoukiko_F20807.jpg
    

ΚΛΕΦΤΙΚΟ για 8 άτομα (Χοιρινό με λαχανικά & τυριά στο πήλινο)

Υλικά: 3 κιλά χοιρινό ντόπιο, 1 κιλό κρεμμύδια, ½ κιλό καρότα, 3 δόντια σκόρδο, 1 ½ κιλό τυριά (Ξεροτύρι - Μανούρα - Φέτα), πιπέρι - αλάτι - θυμάρι.

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το τσιγαρίζουμε καλά, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι, και τα αφήνουμε να βράσουν. Στο τέλος σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το σκόρδο, τα τυριά και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρεται σε πήλινο ψημένο λίγο στο φούρνο.

  kleftiko_F20719.jpg
    

ΨΗΤΟ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ για 10 άτομα (Αγριοκάτσικο)

Υλικά: 5 κιλά αγριοκάτσικο χρονιάρικο, αλάτι - πιπέρι.

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, αλατοπιπερώνουμε, τυλίγουμε σε λαδόκολλα και το ψήνουμε 5 ώρες περίπου σκεπασμένο με στάχτη και κάρβουνα χωνεμένα.

  psitohovoli_F20935.jpg
    

ΣΚΟΤΥΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑ για 6 άτομα (Τηγανιτά κολοκυθάκια με σκοτύρι)

Υλικά: 1 ½ κολοκυθάκια Φλακωπής, 1 κιλό σκοτύρι Μηλέικο.

Κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια, τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Τα βγάζουμε από το λάδι και τα ξανατηγανίζουμε με το σκοτύρι μέχρι να γίνουν μείγμα. Τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με πιπέρι.

  skoturokolokytha_F20745.jpg

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Δεκτές πιστωτικές κάρτες
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
Πιστοποίηση
ΕΦΕΤ ,  Ελληνική Κουζίνα
  Επωνυμία:
Ω! ΧΑΜΟΣ! - ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΑΘΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΑΘΑ
  Διεύθυνση
ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)
  Τηλέφωνο
2287021672
  Fax
2287021672
  E-mail
irenexamos@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.