WINDMILLS TRAVEL

Μύκονος (ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ελπίζουμε να βρείτε σ’ αυτές τις σελίδες όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να οργανώσετε τις διακοπές σας στην όμορφη πατρίδα μας. Σε περίπτωση που έχουμε παραλείψει κάτι, θα ήταν ευχαρίστησή μας να δεχτούμε τα σχόλιά σας και να ακούσουμε τη γνώμη σας.  Φυσικά, αν έχετε ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου ή κάποιων τυχόν ελλείψεών του, ελπίζουμε να έπικοινωνήσετε μαζί μας..

 

Το Ταξιδιωτικό και τουριστικό Γραφείο Windmills ιδρύθηκε το 1979 στο νησί της Τήνου  και αρχικά ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με εισερχόμενο τουρισμό.  Σταθερά αναπτυσσόμενοι, το 1991 ιδρύσαμε παράρτημα στην Μύκονο, που η επιτυχία του επέβαλε την μεταφορά της Έδρας μας εκεί.  Με τον καιρό κατορθώσαμε να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς στις Κυκλάδες.  Περίπου τρία χρόνια πριν εγκαινιάσαμε το Γραφείο μας στην Αθήνα, ώστε, από την νέα μας κεντρικότερη θέση, να μας είναι ευκολότερη η εξυπηρέτηση των Τουριστικών Γραφείων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε και να επιτυγχάνουμε καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους μεμονωμένους πελάτες μας, είτε αυτοί έρχονται από το εξωτερικό για να γνωρίσουν την πατρίδα μας, είτε είναι Έλληνες που επιθυμούν να γνωρίσουν την πατρίδα μας ή να κάνουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Το Γραφείο μας είναι αναγνωρισμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Αριθμός Αδείας 0206 E 6100 00198 Y1), είμαστε μέλος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΑ) και του Συνδέσμου των εν Αμερική Τουριστικών Πρακτόρων (ΑSTA).  Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε, ή έχουμε υπάρξει, αποκλειστικοί συνεργάτες Εταιριών με την ακτινοβολία της HERTZ στην Μύκονο ή της Εταιρίας Ηλεκτρονικής μεταφοράς Χρημάτων WESTERN UNION στη Μύκονο και την Τήνο.

 

Με την ίδρυση του κεντρικού μας παραρτήματος  στην Αθήνα, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας.  Εκτός από την Αθήνα, τη Μύκονο και την Τήνο, τώρα προσφέρουμε ταξιδιωτικές υπηρεσίες και στις υπόλοιπες Κυκλάδες (Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο) και σε όλα τα όμορφα και δημοφιλή μέρη της Ελλάδας: την Μεγαλόνησο Κρήτη, όπου ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός έκανε τα πρώτα του βήματα, τα ηλιόλουστα Δωδεκάνησα, με τη Ρόδο και την Κω να πρωτοπορούν, τα καταπράσινα Ιόνια Νησιά και, τελικά, την καρδιά του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Ιστορίας, την Πελοπόννησο.  Τελευταία, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στον χώρο της Μακεδονίας, το πλέον νευραλγικό και λίγο-πολύ άγνωστο για τις ομορφιές του και στους Έλληνες και στους ξένους ταξιδιώτες κομμάτι της πατρίδας μας.

 

Κατά τη διάρκεια των 29 χρόνων της λειτουργίας μας, και με την συσσωρευμένη πείρα μας καταφέραμε να ειδικευτούμε σε ένα μεγάλο φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών:

Συνέδρια

 • Γάμους, Γαμήλια ταξίδια και Βαπτίσεις
 • Υπηρεσίες εξασφάλισης καταλυμμάτων πλήρους φάσματος, από Ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πανσιόν, στούντιο και διαμερίσματα.
 • Υπηρεσίες μεταφοράς των πελατών μας με χρησιμοποίηση μέσων ιδιόκτητων ή μισθωμένων.
 • Υπηρεσίες φιλοξενίας τοπικών αντιπροσώπων των συνεργατών μας από το Εξωτερικό
 • Προγράμματα Περιηγήσεων Σταθερής Σύνθεσης (Πακέτα) που συνδυάζουν μεγάλη ποικιλία των πλέον δημοφιλών προορισμών.
 • Εκδρομές και Αθλητικές Δραστηριότητες.
 • Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Αεροσκαφών, Ελικοπτέρων, Μοτοσικλετών και Αγωνιστικών Ποδηλάτων.
 • Έκδοση Εισιτηρίων, αεροπορικών και ακτοπλοϊκών.
 • Κρουαζιέρες
 • Υπηρεσίες πελατών VIP
 • Υπηρεσίες Ειδικών Κατηγοριών (Γκρουπ, Προσκυνηματικός Τουρισμός, Περιπατητές, Ακραία Σπορ)
 • Οργάνωση επιχειρηματικών ταξιδιών, ξεναγουμένων περιηγήσεων για πελάτες υψηλών απαιτήσεων (VIPs), ναύλωση θαλαμηγών, ενοικίαση επαύλεων, οργάνωση κρουαζιερών ειδικού τύπου, υλοποίηση πρωτότυπων ιδεών...

Ειδική προσοχή δίνουμε σε ταξιδιωτικές ανάγκες ομάδων πελατών ειδικών κατηγοριών ή απαιτήσεων, όπως οι ταξιδιώτες τρίτης ηλικίας, οι νεόνυμφοι και τα στελέχη επιχειρήσεων.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από την Τήνο και επεκτεινόμενοι και στη Μύκονο, καταφέραμε, με σκληρή δουλειά και τη βοήθεια του Θεού, να προσφέρουμε στους πελάτες μας απ’ όλο τον κόσμο καταλύματα ποιότητας, ενδιαφέρουσες και ευχάριστες εκδρομές και προσωπικές υπηρεσίες και ταξιδιωτική υποστήριξη εξειδικευμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

Τα τρία τελευταία χρόνια μεταφέραμε το κέντρο των δραστηριοτήτων μας στην Αθήνα. Χωρίς να σταματήσουμε να είμαστε ένα «κυκλαδίτικο» Γραφείο, θελήσαμε να θέσουμε στη διάθεση και των συμπατριωτών μας το πιστεύω μας για το πώς πρέπει να γίνεται η δουλειά μας. Και αν πιστεύουμε, όπως αναφέρουμε στην αντίστοιχη σελίδα που απευθύνεται στους ξένους πελάτες μας, πως τη χώρα μας αξίζει να την ερωτευτούν οι ξένοι επισκέπτες της, αυτή η πίστη μας γίνεται βιωμένη βεβαιότητα για εμάς τους Έλληνες. Οι ξένοι πελάτες μας εκτίμησαν τη δουλειά μας και μας αγκάλιασαν. Φαίνεται πως και οι Έλληνες κάνουν το ίδιο!

 

 

Με πολύ κόπο και περισσότερα έξοδα ετοιμάσαμε (και συνεχώς βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε) αυτόν τον δικτυακό μας τόπο. Δεν τον θεωρούμε «μαγαζί». Είναι, φυσικά, ένας τρόπος να προωθούμε τα τουριστικά προϊόντα μας, αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Αν κάνετε τον κόπο να «ξεφυλλίσετε» τις σελίδες των «Ταξιδιωτικών Οδηγών» με την ιστορία κάθε ελληνικής γωνιάς και τις πολιτιστικές δραστηριότητες, τα φωτογραφικά άλμπουμ για τόπους (Γαλαξίδι, Δημητσάνα, Πλάκα, Αράχοβα, Τρίκαλα, Βλάστη...), για Μουσεία (Ακρόπολης, Ναυτικό Γαλαξιδιού...) και για τα Αρχοντικά (Καστοριάς και Σιάτιστας [φωτογραφία επάνω], τα Νεοκλασικά της Αθήνας...), θα βεβαιωθείτε πως ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που θεωρούνται «εργαλεία πώλησης» στη δουλειά μας. Και θα δείτε και κάτι άλλο: Πως εδώ έχετε σελίδες με «άποψη».

 

Ελπίζουμε να βρείτε στις σελίδες μας ό,τι σας χρειάζεται για να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα ή το ταξίδι σας αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σωρό υπηρεσίες, ταξινομημένες κατ’ είδος και προορισμό, περιμένουν να τις διαλέξετε, υπηρεσίες που απαίτησαν πολλών ετών προσπάθεια για να σχεδιαστούν και να δρομολογηθούν. Παλιές γνωστές αγαπημένες πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Πράγα, Βουδαπέστη, Βιέννη), μακρινοί εξωτικοί τόποι (Μαλδίβες, Κούβα, Μαυρίκιος, Σεϊχέλες, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Άγιος Δομήνικος) προστέθηκαν τώρα στη μυθική Μύκονο, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κρήτη... Αλλά, ακόμα και αν δεν έχουμε προλάβει να καταπιαστούμε με κάποιον προορισμό στις σελίδες μας, έχουμε τη γνώση και τα προϊόντα  που είναι απαραίτητα για να απολαύσετε τις διακοπές σας, το γαμήλιο ταξίδι σας, την οργάνωση των βαφτισιών του μωρού σας στη Μεγαλόχαρη, της σχολικής σας εκδρομής με σεβασμό στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των παιδιών σας (μας), της ξεναγούμενης περιήγησής σας, της ενοικίασης του αυτοκινήτου, ελικοπτέρου ή αεροπλάνου για τις μετακινήσεις σας, όπως και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας που χρειάζεστε.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος HATTA
Υπηρεσίες
Αεροπορικά Εισιτήρια ,  Ενοικιάσεις Αυτ/των ,  Ενοικιάσεις Μοτο/των ,  Ενοικιάσεις Σκαφών ,  Εκδρομές / Ξεναγήσεις ,  Κρατήσεις Δωματίων ,  Ενοικιάσεις Ποδηλάτων
  Επωνυμία:
WINDMILLS TRAVEL - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΖΙΩΤΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ελευθερία Τζιώτη
  Διεύθυνση
Μύκονος
  Τ.Κ.
84600
  Πόλη
Μύκονος (ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2109916363, 2289026555
  Κινητό Τηλέφωνο
6944517222
  Fax
2109916383
  E-mail
RITA@windmills-TRAVEL.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.