ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Αμοργός, Αιγιάλη, Εστιατόριο ‘ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ'.

Λέξεις ταυτόσημες, γιατί όποιος επισκέπτεται το νησί και δεν φάει στο εστιατόριο της Κυρα Κατίνας, έχει χάσει ένα κομμάτι των διακοπών του, αυτό της ποιοτικής αστρονομίας και της αμέριστης φιλοξενίας. Άνοιξε το 1980, χωρίς ρεύμα τότε και χωρίς λιμάνι να δένουν τα καράβια. Ο κυρ-Αντώνης μάγειρας σε εμπορικά καράβια και η κυρα-Κατίνα, αποφάσισαν το μεράκι της μαγειρικής να το μοιραστούν με τους λιγοστούς τότε επισκέπτες αλλά και με ντόπιους. Οι παλιοί φίλοι θυμούνται την ήρεμη δύναμη του κυρ-Αντώνη και το πλατύ χαμόγελο της κυρα-Κατίνας που τους έκανε να νιώθουν από την πρώτη στιγμή φίλοι και όχι πελάτες. ‘Φεύγοντας' οι παλιότεροι παραχώρησαν την θέση τους στα παιδιά τους Παναγιώτη και Θοδωρή και στις γυναίκες τους Κορνηλία και Puki. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά οι βασικές αρχές όπως η υψηλή ποιότητα του φαγητού, η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και ο σεβασμός του κάθε επισκέπτη παραμένουν ίδιες.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ 

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ προσφέρει όλη την ποικιλία των μαγειρευτών, ψητών, ψαριών και ψαρικών καθώς και πρωινά καφέδες και γλυκά. Ο Παναγιώτης φροντίζει κάθε μέρα να προμηθεύεται τα ψάρια και τα ψαρικά μόνο από τα καΐκια του νησιού ώστε οι πελάτες να γευτούν τις υπέροχες ΚΑΚΑΒΙΕΣ (Αμοργιανή ψαρόσουπα), τις ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ, τις ΣΟΥΠΙΕΣ, τα ΧΤΑΠΟΔΙΑ, την ΑΘΕΡΙΝΑ, τα ΨΗΤΑ και τα ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΨΑΡΙΑ. Φροντίζουμε τα περισσότερα λαχανικά να είναι από τα περιβόλια του νησιού που σε συνδυασμό με το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από τα λιόφυτα της οικογενείας να κάνει τα λαδερά αξεπέραστα. Η ΑΜΟΡΓΙΑΝΗ ΣΑΛΑΤΑ με την ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ, την ΚΑΠΑΡΗ και τις ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ καθώς και όλες οι υπόλοιπες σαλάτες που σερβίρουμε είναι σπιτικές. Τα κρέατα είναι όλα από ντόπιους παραγωγούς έτσι ώστε το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΤΑΤΑΤΟ (κατσίκι κοκκινιστό με πατάτες) να είναι ίδιο με αυτό που ψάχνουν στα πανηγύρια και στις γιορτές. Ο Θοδωρής δε με μεράκι με τους βασιλικούς για να φτιάξουμε την σάλτσα ALPESTO. Κάθε Παρασκευή η Πούκι, η οποία κατάγεται από την Ταϋλανδη, μαγειρεύει φαγητά με γεύσεις από την χώρα της, τα οποία είναι αγαπητά σε πολλούς από τους πελάτες μας. Ακόμη τα γλυκά μας είναι χειροποίητα ώστε η ποιότητα να παραμένει υψηλή. Και για του λόγου του αληθές δοκιμάστε την ποροκαλόπιτα μας.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ
  Διεύθυνση
ΑΙΓΙΑΛΗ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ)
  Τηλέφωνο
2285073269
  Κινητό Τηλέφωνο
6972806957
  Fax
2285073549
  E-mail
katinasrestaurant@otenet.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.