ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΡΑΚΙ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΘΟΛΑΡΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το μαγαζί μας βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των  Θολαριών, 3 χιλιόμετρα από τον Όρμο της Αιγιάλης. Εδω μπορεί κανείς να απολαύσει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με θέα την  Νάξο και την Δονούσα, αλλά και το πανόραμα με τα χωριά της Αιγιάλης που βρίσκονται απέναντι, Ποταμò, Λαγκάδα, και Όρμο.

 

Το μαγαζί μας έχει παραδοσιακό χαρακτήρα και τα φαγητά που προσφέρουμε, είναι όλα από αυθεντικά  προϊόντα, δικής μας παραγωγής, κρέατα και πουλερικά, κηπευτικά και άγρια χόρτα που μαζεύουμε με μεράκι.

 

Το menu μας περιλαμβάνει όλα τα τοπικά  εδέσματα της Αμοργού,  με παραδοσιακό τρόπο μαγειρεμένα,  όπως: πατατάτο, κατσίκι γεμιστό, κατσίκι φούρνου, αμοργιανή φάβα, κόκορα κρασάτο, ψάρια, θαλασσινά (χταπόδι κρασάτο, καλαμάρι, πατελίδες και αχινιούς) και ψητά της ώρας στα κάρβουνα.

 

 Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε τους εκλεκτούς ουζομεζέδες μας, τα αμοργιανά φρέσκα τυριά και ντόπια γλυκά, που μπορούν να συνοδευτούν με τα παραδοσιακά μας ποτά,  γλυκό λιαστό κρασί, ψημένη ρακί και ρακόμελο ολα δικής μας παραγωγής.

 

Το κατάστημά μας τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτει  ζωντανή μουσική και σας εγγυάται ότι θα περάσετε ανέμελες και αξέχαστες βραδυές.

 

Σας περιμένουμε!!!

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΡΑΚΙ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ευαγγελία Συνοδινού
  Διεύθυνση
Θολαριά
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΘΟΛΑΡΙΑ)
  Τηλέφωνο
2285073054
  Κινητό Τηλέφωνο
6932733929
  E-mail
santourakiamorgos@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.