ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΑΡΟΣ (ΛΟΓΑΡΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στο Αιγαίο, όπου η ζωή ακολουθεί έναν άλλο ρυθμό, όπου το βουνό, ο ήλιος και η θάλασσα συγκλίνουν στη δημιουργία ενός σαγηνευτικού περιβάλλοντος υπάρχει η Πάρος. Σε ένα ήσυχο μέρος της Πάρου, το Λογαρά, δημιουργήσαμε ένα όμορφο συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων με οικογενειακό περιβάλλον για να σας φέρουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στην Ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με άνετη και ευχάριστη διαμονή. Μοναδικός μας στόχος είναι οι διακοπές σας να σας μείνουν αξέχαστες ώστε να συμβουλέψετε τους φίλους σας να έρθουν εδώ και να απολαύσουν κάποιες ημέρες ξενοιασιάς και ξεκούρασης.


 

Τα συχνά δρομολόγια των λεωφορείων από την Παροικιά, που σταματούν έξω από τα studio μας., και το άνετο πάρκινγκ που διαθέτουμε σας εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση προς όλες τις μαγευτικές παραλίες και τα πανέμορφα τοπία της Πάρου. Στην Παροικιά βρίσκεται το Ενετικό Κάστρο και η περίφημη εκκλησία της Εκατονταπυλιανής καθώς και το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο. Μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες είναι: Λογαράς, Πίσω Λιβάδι, Αγ. Ειρήνη, Αλυκές, Χρυσή Ακτή κ.α.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1990)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Κλιματισμός
Τηλεόραση

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Αεροδρόμιο/Ελικοδρόμιο (20000)
Παραλία (200)
Κέντρο Πόλης (800)
Λιμάνι (18000)
Καταστήματα (800)
  Επωνυμία:
ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ
  Διεύθυνση
ΛΟΓΑΡΑΣ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΛΟΓΑΡΑΣ)
  Τηλέφωνο
2284041367
  Κινητό Τηλέφωνο
6976893402
  E-mail
promb@in.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.