ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΣ

ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

milos3_F27161.jpgΒορειοδυτικά του νησιού στα Απολλώνια ο επισκέπτης συναντά το Milos Diving Center. Δίπλα στο κύμα για την άμεση πρόσβαση του δύτη στο σκάφος. Εκεί, με τη βοήθεια του εκπαιδευτή θα ταξιδέψει στη μαγεία που υπόσχεται το απέραντο γαλάζιο. Το κέντρο διευθύνει ο Ιωάννης Χαβάκης Μ*** CMAS, Instructor PADI και IAHD (ατόμων με ειδικές ανάγκες).

Το Milos Diving Center λειτουργεί από την 1η Απριλίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πλούσια διαφορετικά site σας περιμένουν στο τρίγωνο των εκπλήξεων (που σχηματίζουν τα νησιά Μήλος, Κίμωλος και Πολύαιγος). Καταδύσεις, σπήλαια, ξέρες και κρεμαστά νερά, θα σας γεμίσουν με αναμνήσεις. Με δυο καταδύσεις ημερησίως, πρωί και απόγευμα. Η διαύγεια και η ορατότητα δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  •  milos1_F27122.jpg6_F27008.jpg
     milos2_F27138.jpg
    Στην CMAS από το πρώτο αστέρι μέχρι το τρίτο ερασιτεχνικό.
  • Στην PADI από το Open Water μέχρι και Dive Master.

Επίσης διαθέτουμε την εμπειρία μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης στο εξωτερικό να βοηθήσουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να αναγνωριστούν σαν δύτες παγκοσμίως, μεταφέροντας τους αυτήν την αγάπη για το νερό.

Ο σημαντικότερος ρόλος μας είναι η άρτια εκπαίδευσή σας, με ασκήσεις που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα στα αντίστοιχα βάθη. Έτσι η περιπλάνησή σας στο βυθό πραγματοποιείται με υψηλή ασφάλεια.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό
  Επωνυμία:
ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΟΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΒΑΚΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΒΑΚΗΣ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2287041296
  Κινητό Τηλέφωνο
6976114846
  Fax
2287041296
  E-mail
info@milosdiving.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.