ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΘΗΡΑ (ΟΙΑ)

  •  Τηλέφωνο: 2286071156
Satelite Map

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Στην πανέμορφη Οία, την επανωμεριά της Σαντορίνης, μέσα σε ένα παλαιό αρχοντικό αποκαταστημένο στην αρχική του μορφή, ξετυλίγεται η Ναυτική Ιστορία της Θήρας.

 

Ένα μουσείο που στήθηκε με κόπο και αγάπη από ανθρώπους που υπηρέτησαν  πιστά την θάλασσα για πολλά χρόνια. Οι θησαυροί του Ναυτικού Μουσείου Θήρας αποτελούν σπάνια χαρακτηριστικά δείγματα της ναυτικής παράδοσης της Σαντορίνης αφού έχουν βρεθεί σε παλαιά καπετανόσπιτα του νησιού.

 

Σπάνια ακρόπρωρα, κασέλες ναυτικών, εξαρτήματα ναυτιλιακού εξοπλισμού, αχνάρια καρνάγιων, μοντέλα παλαιών και νεωτέρων πλοίων που άνηκαν σε Σαντορινιούς καραβοκύρηδες, υδατογραφίες παλαιών ιστιοφόρων αλλά και φωτογραφικό υλικό και μια βιβλιοθήκη, καταγράφουν χρόνο με το χρόνο την συμβολή των Θηραίων στην ένδοξη Ιστορία του Ελληνικού Ναυτικού.

 

 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία δραστηριότητας
Επισκέψιμοι χώροι

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο
  Επωνυμία:
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΡΑΣ - ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΡΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
  Διεύθυνση
ΟΙΑ
  Τ.Κ.
84702
  Πόλη
ΘΗΡΑ (ΟΙΑ)
  Τηλέφωνο
2286071156
  Fax

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.