ΓΙΑΛΟΣ

ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

  2outdoor2_F14104.jpg old_mpooufe_F14483.jpg
  3auli_F14146.jpg

Όπου και αν ταξιδέψει κανείς, πέρα από την ομορφιά του τόπου, αναζητά γεύσεις και αρώματα που θα τον συγκινήσουν, θα συνεπάρουν τις αισθήσεις του και θα χαραχθούν στη γευστική του μνήμη. Πρόσκληση και πρόκληση για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης… ο  «Γιαλός».


Σε ένα από τα πιο γραφικά παραθαλάσσια χωριά του νησιού, τα Πολλώνια, σας περιμένει ο «Γιαλός», ένα εστιατόριο που δημιουργήθηκε το 2007 από μία ομάδα συνεργατών και φίλων με πρωτότυπες ιδέες, μεράκι και αγάπη για το καλό φαγητό. Στο χώρο που είναι «ντυμένος» στο χρώμα της ελιάς συναντά κανείς την εκλεπτυσμένη απλότητα συνδυασμένη με τη διακριτική πολυτέλεια. Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες δίπλα στη θάλασσα, παιχνιδίζουν με το γαλάζιο και γίνονται το σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης, ενώ η μαγική θέα του μικρού λιμανιού με τις χρωματιστές βάρκες στο ηλιοβασίλεμα υπογράφει με το δικό της φυσικό τρόπο τη γευστική σας απόλαυση. Το χαμόγελο και η ευγένεια των ανθρώπων συμπληρώνουν την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και σας υπόσχονται ένα αξέχαστο γεύμα. Στο «Γιαλό» θα απολαύσετε πιάτα που συνδυάζουν τη παραδοσιακή και τη μοντέρνα κουζίνα με βάση πάντα τα ποιοτικά υλικά, τη φαντασία και κυρίως τη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα του έμπειρου σεφ. Το μενού ανανεώνεται συχνά και ξαφνιάζει ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Τέλος, ένας πλούσιος κατάλογος κρασιών σε συνδυασμό με την οινογνωσία των ανθρώπων μας ολοκληρώνει τη πρότασή μας για ένα ταξίδι  στις γεύσεις και τα αρώματα.


 

 

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψαροταβέρνα ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΓΙΑΛΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΗΣ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΗΣ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
ΜΗΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2287041208
  Κινητό Τηλέφωνο
6977746472
  Fax
2287041043
  E-mail
michael_christos@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.