Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, με την επωνυμία ΣΙΓΑΛΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Ε.Π.Ε. Αρχικά το οινοποιείο στεγάστηκε εκεί όπου παλαιότερα ήταν η παραδοσιακή κάναβα της οικογένειας του Πάρι Σιγάλα. Στη συνέχεια κατασκευάστηκε και λειτούργησε, το 1998, σε ιδιόκτητο χώρο, νέα μονάδα παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης οίνων. Έκτοτε, και μετά από συνεχείς επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επεκτάσεων διαμορφώθηκε η σημερινή παραγωγική υποδομή με δυνατότητα επεξεργασίας και εμφιάλωσης 300.000 φιαλών ετησίως. Από το 1994 η εταιρεία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και συνεργάζεται με τον οργανισμό πιστοποίησης ΔΗΩ.
Το 2003 αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική χρονιά καθώς τότε διευρύνεται η μετοχική σύνθεσή της εταιρείας, με τη συμμετοχή του κ. Αλέξανδρου Αβατάγγελου, ενισχύεται η οικονομική της αυτοτέλεια και καθορίζεται η νέα της επωνυμία σε ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ Α.Ε. Από τον Νοέμβριο του 2005 η εμπορία και διανομή όλων των προϊόντων του Κτήματος ΣΙΓΑΛΑ στην ελληνική αγορά, εκτός της Σαντορίνης, και της αγοράς του εξωτερικού γίνεται από τη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΑΒΕΕΠ. Τα κρασιά εξάγονται στην Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, Ολλανδία, Αγγλία, Κύπρο, Ελβετία, Πολωνία, Ιαπωνία, Χονγκ-Κονγκ, Ρωσία, ΗΠΑ και Καναδά. Σήμερα, το ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ συνεχίζει να υλοποιεί την αναπτυξιακή του στρατηγική στηριζόμενο πάντα στις τρεις βασικές ιδρυτικές του αρχές: δημιουργική σχέση με την παράδοση της θηραϊκής γης, τεχνογνωσία και ποιότητα.
Chaque entrepreneur ou responsable de l'entreprise est le seul responsable du contenu des enregistrements -présentations des membres du portail. Les organismes d'implémentation et d'opération n'en sont pas responsables en aucun cas