ΔΥΟΣΜΑΡΙΝΙ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κατάπολα της Αμοργού. Ένα πολύ γραφικό λιμάνι των Κυκλάδων αποτελείτο από τρία παλιά χωριά, κατασκευάστηκε αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι και επίσημα χαρακτηρίζονται και προστατεύονται ως παραδοσιακά χωριά της Ελλάδας.

 

Tα δωμάτια μας  είναι ενδωματωμένα στο πολύ όμορφο και γραφικό χωριό της χιλοκερατίδη, σε προνομιακή περιοχή, δεδομένου ότι προστατεύεται από τον ισχυρό βόρειο άνεμο, και με όμορφη θέα στη θάλασσα. 

 

Αποτελείται από 8 δωμάτια (δίκλινα,και τέσσερις κλίνες δωμάτιο) και ένα διαμέρισμα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, ψυγείο και γκάζι με κουζίνα (αν θέλετε να ετοιμάσει πρωινό). Το διαμέρισμα έχει κουζίνα.

Το κτίριο είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα δωμάτια έχουν θέα προς τη θάλασσα. Κατά τα τρία χωριά υπάρχουν εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ. έχει επίσης το πλεονέκτημα να είναι πολύ κοντά σε οτιδήποτε, αλλά μακριά από το θόρυβο, όπως καλά. Οι αποστάσεις μεταξύ των χωριών είναι περιορισμένες και έτσι, η απόσταση από το λιμάνι είναι 7 'με τα πόδια, ενώ η απόσταση από τις παραλίες είναι 5' και 20’ με τα πόδια.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1998)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Μεταφορά Πελατών από και προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Δεκτά τα κατοικίδια
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ηλεκτρική Καφετιέρα
Ψυγείο
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (200)
Κέντρο Πόλης (1000)
Λιμάνι (1000)
Καταστήματα (700)
Στάση Λεωφορείου (700)
  Επωνυμία:
ΔΥΟΣΜΑΡΙΝΙ - ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΗΡΑΙΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΗΡΑΙΟΥ
  Διεύθυνση
ΚΑΤΑΠΟΛΑ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ)
  Τηλέφωνο
2285071636
  Κινητό Τηλέφωνο
6972929361
  Fax
2285071636
  E-mail
diosmarini@yahoo.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.