Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΑΡΟΣ (ΑΛΥΚΗ)

  •  Τηλέφωνο: 2284091378 , 6973492475
Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με οδηγό την παράδοση και από μεγάλη αγάπη στις παλιές αυθεντικές νησιώτικες συνταγές, στον Παραδοσιακό Φούρνο της Αγκαιριάς, της οικογένειας του Γεωργίου Χανιώτη, φροντίζουμε και παράγουμε τα προϊόντα μας με πολύ μεράκι.

Ένα από αυτά είναι οι γνωστές κριθαροκουλούρες μας, κατασκευασμένες με αγνά υλικά και δικά μας κριθάρια ή συμπληρώνοντας τη δική μας σοδιά πάντα με παριανά κριθάρια, που αλέθουμε στο μύλο μας και κοσκινίζουμε με πολύ φροντίδα, διατηρώντας την παλιά, καλή συνταγή παρασκευής τους.

Υποσχόμενοι την ποιότητα, προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα φρέσκα προϊόντα. Εκτός από τις κριθαροκουλούρες θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών παρασκευασμάτων από αγνά υλικά, με τη γνησιότητα που εγγυόμαστε εδώ και χρόνια σε οτιδήποτε προσφέρουμε στο κατάστημά μας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Αρτοποιήματα
  Επωνυμία:
Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ - ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ
  Διεύθυνση
ΑΛΥΚΗ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΑΛΥΚΗ)
  Τηλέφωνο
2284091378
  Κινητό Τηλέφωνο
6973492475
  Fax
2284091378

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.