ΒΙΓΛΕΣ

(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μήλος... Καλοκαιρινές αποδράσεις στα ξέγνοιαστα ηλιοσκαλοπάτια του Αιγαίου…

Καθώς το πλοίο θα πλησιάσει το λιμάνι της Μήλου η θέα που θα αντικρίσετε είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή! Το παράξενο πεταλοειδές σχήμα της, το οποίο ξεπροβάλλει από τα γαλανά νερά του Αιγαίου σε συνδυασμό με τον υπέροχο ελληνικό ήλιο δημιουργεί ένα μαγευτικό και μεγαλοπρεπές και μαγευτικό θέαμα.

Θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να την γυρίσετε από άκρη σε άκρη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την αγαπήσετε.

Οι 60 παραλίες του νησιού είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Απίστευτοι χρωματισμοί και σχηματισμοί, σπηλιές, βράχια, άσπρη άμμος. Όσο δύσκολοι επισκέπτες και αν είμαστε, πολλές από αυτές θα μας συγκινήσουν.

Η Μήλος περιτριγυρίζεται από πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα τουρκουάζ νερά και ψιλή άμμο χρυσή, γκρίζα, άσπρη ή αλυκή. Η ποικιλία των χρωμάτων της άμμου όπως κι αυτή του βραχώδους τοπίου οφείλεται στην ηφαιστειογενή δραστηριότητα. Η εντυπωσιακή ηφαιστειογενής σπηλιά του Παπάφραγκα και το σεληνιακό τοπίο του Σαρακήνικου με τους παράξενους άσπρους βράχους.

Από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Μήλου είναι ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ, το Αρχαίο θέατρο, το Αρχαιολογικό, το Λαογραφικό, και το Μεταλλευτικό μουσείο, που είναι ανοιχτά για το κοινό και αξίζει να το επισκεφθείτε.

Στη δυτική Μήλο ενδημεί ένα είδος σπάνιας οχιάς, mikrovipera sch-weizeri, για την οποία λέγεται πως πληρώνουν τεράστια ποσά όσοι θέλουν να την αποκτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οχιά της Μήλου αγοράζεται από φανατικούς συλλέκτες ερπετών, συνήθως Βορειοευρωπαίους, έναντι 2.000 ευρώ(!). Μάλιστα, μέχρι πρότινος, ορισμένοι επισκέπτονταν τη Μήλο προκειμένου να συλλέξουν μεγάλες ποσότητες δηλητηρίου για εμπορικούς λόγους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης
Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Μεταφορά Πελατών από και προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι
Μπανιέρα
  Επωνυμία:
ΒΙΓΛΕΣ - ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ
  Διεύθυνση
ΒΙΓΛΕΣ
  Τ.Κ.
84800
  Πόλη
(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)
  Τηλέφωνο
6977028851
  Κινητό Τηλέφωνο
6977574437
  E-mail
katete18@yahoo.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.