WHITE SAND VILLAS PAROS

ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

White Sand Villas

Vacation of your

Dreams becomes reality!

Φανταστείτε ότι αποφασίζετε να επισκεφτείτε έναν παλιό αγαπητό φίλο που δεν έχετε δει εδώ και χρόνια που ζει σε ένα θεαματικό καλοκαιρινό προορισμό όπως η Πάρος.

Από τη στιγμή που φτάνετε, ο οικοδεσπότης σας θα βγεί από το δρόμο του για να εξασφαλίσει ότι κάθε στιγμή θα ξεχειλίζει με φιλικότητα, ζεστασιά και φιλοξενία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις διακοπών για να αγαπάτε.

Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας ως κατανόηση των επισκεπτών φίλων και να σέβονται τις ανάγκες τους και με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς να προσωποποιούμε την εμπειρία τους προωθώντας την πολιτισμική εμβύθιση με τους ντόπιους σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον.

Αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε την φανταστική ζωή της Αθήνας και την υψηλή σταδιοδρομία μας και να προχωρήσουμε στην Πάρο πριν από 15 χρόνια. Τώρα είναι χαρά μας να προσφέρουμε την αίσθηση της απόδραση και την ελευθερία στους πελάτες μας, ακόμη και αν είναι μόνο για τις διακοπές τους.

Η Πάρος είναι γνωστή για πολλά πράγματα και έχει πολλά τουριστικά αξιοθέατα αλλά όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στους τουριστικούς οδηγούς και στο διαδίκτυο.

Αυτό που πραγματικά μας οδήγησε να ζήσουμε σ 'αυτό το νησί ήταν όμως αρχικά ο ντόπιος λαός. Ήμασταν εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και τη γενναιοδωρία τους και τις ταπεινές αλλά φωτεινές προσωπικότητες.

Δεύτερον, αγαπήσαμε τα πεντακάθαρα διαφανή νερά και την ποικιλία των παραλιών που έπρεπε να επιλέξουν από, που κυμαίνονται από ήσυχη και απομονωμένη έως τέλεια οργανωμένη με ομπρέλες και αθλητικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές Αθλητικές και Πολιτιστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και απίστευτο φαγητό που ταιριάζει σε όλους τους προϋπολογισμούς και τα γούστα.

Τέλος, οι εκτεταμένες περίοδοι ηλιοφάνειας που επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαύσουν το μπάνιο τους στα πανέμορφα κυκλαδίτικα νερά από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο και τη δομή του νησιού που σας επιτρέπει να έχετε θέα από σχεδόν παντού.

Οι Κυκλάδες έχουν κλέψει τις καρδιές μας και η διαβίωση στην Πάρο δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις, αλλά είναι ένα «συναίσθημα». Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αυτό το συναίσθημα σε εσένα, καθιστώντας την την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Πισίνα
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Ψυγείο
Κλιματισμός
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Αεροδρόμιο/Ελικοδρόμιο (23000)
Παραλία (100)
Κέντρο Πόλης (2500)
Λιμάνι (13000)
  Επωνυμία:
WHITE SAND VILLAS PAROS - ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ Ε.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ - ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΙΦΑΡΑ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΝΑΟΥΣΑ)
  Τηλέφωνο
6947322310
  E-mail
contact@whitesandvillasparos.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.