Γευματίστε στον «Καπετάν Δήμο» στα Κατάπολα, σε ένα πετρόχτιστο κτήριο 200 ετών με πολλές και διαλεκτές σπεσιαλιτέ από την τοπική και τη μεσογειακή κουζίνα: αρνί με θυμάρι και μέλι; Χοιρινό μαγειρεμένο σε μπίρα με μήλα και δαμάσκηνα ή, εναλλακτικά, με σάλτσα πορτοκάλι; χταπόδι με λεμονόχορτο, πιπερόριζα και το ούζο; θαλασσινά, αλλά και εκπληκτικά πίτσα και ζυμαρικά. Στα περισσότερα, μάλιστα, από τα πιάτα χρησιμοποιούνται φυσικά βότανα, όπως λεβάντα, που δίνουν στο φαγητό μια ιδιαίτερη νοστιμάδα.
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με ευχάριστη μουσική, «Καπετάν Δήμο» είναι για όλα τα γούστα.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.