ΤΑΒΕΡΝΑ ΡΟΖΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Από το 1983 και προσφέρει εξαιρετική ποικιλία παραδοσιακών τοπικών προϊόντων από την Σαντορινη. Φαγητό όπως Σαντορινιά φάβα, ντοματοκεφτέδες   και λευκές μελιτζάνες, Ντολμαδάκια, το μικρό ντομάτακι , το σπιτικό τυρί χλωρό   καθώς και μια ποικιλία από πιάτα με κρέας και λαχανικά, κυνήγι . Η ταβέρνα " ROZA " θεωρείται σήμερα ως " ένα γαστρονομικό ταξίδι στην τοπική κουζίνα " και Είναι μια από τις καλύτερες Ταβέρνες αυτού του είδους. Η κουζίνα μας βασίζετε αποκλειστικά στα ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τα πιάτα μας είναι πιο ψαγμένα στην τοπική σαντορινιά κουζίνα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε τις παράγουμε στο μεγαλύτερο μέρος όπως τα λαχανικά το κρέας και το κυνήγι μας   .

ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ:Κα Ρόζα Δαμίγου

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ: Σαντορινιά φάβα, ντοματοκεφτέδες Μουσακας με λευκές μελιτζάνες, Ντολμαδάκια, το μικρό ντομάτακι που είναι βάση σε πολλά πιάτα μας , το σπιτικό τυρί χλωρό, κουνέλι κρασάτο η στιφάδο , αγριογούρουνο, Εματια γεμιστή , τσίκλες η ορτύκια η πέρδικες κυνήγι ,σκορδο μακαρονάδα με ντοματινια, τζουτζουκακια.  

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ: Τις πρώτες ύλες μας τις παράγουμε εμείς αποκλειστικά εδω στην Σαντορίνη

ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ:  Οι καλύτερη ποιότητα στις πρώτες ύλες που τις παράγουμε και τις μαγειρεύουμε σαν το σπίτι μας για εσάς

ΤΥΠΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: … ελληνική παραδοσιακή κουζίνα / σαντορινιά κουζίνα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΑΒΕΡΝΑ ΡΟΖΑ - ΡΑΜΠΕΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΔΑΜΙΓΟΥ ΡΟΖΑ
  Διεύθυνση
ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ
  Τ.Κ.
84700
  Πόλη
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)
  Τηλέφωνο
2286024378
  Κινητό Τηλέφωνο
6970565934
  E-mail
marousakidamigou@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.