ΜΟΥΣΕΣ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στο κέντρο της πόλης 150 μέτρα από το λιμάνι και 100 μέτρα από το ναό της Μεγαλόχαρης, βρίσκεται το νεόκτιστο και παραδοσιακό συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων studio  ΜΟΥΣΕΣ Α' κατηγορίας, που αποτελείται από 13 νεόκτιστα δωμάτια και διαμερίσματα.

Tα σύγχρονα, ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και, διαμερίσματα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, την καθαριότητα, το φιλικό περιβάλλον και την παραδοσιακή νησιώτικη φιλοξενία μας, θα αφήσουν ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη μας.

Όλα τα διαμερίσματα και δωμάτια (δεκατρία στον αριθμό)έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά προκειμένου να δώσουν την όσο το δυνατό καλύτερη ατμόσφαιρα και να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Καθένα από αυτά έχει πάρει το όνομα μίας εκ' των εννέα μουσών της αρχαιότητας.

Τα διαμερίσματα και δωμάτια διαθέτουν: Κλιματισμό, Μπάνιο, Τ.V, Ψυγείο, Ιδιωτικό Μπαλκόνι, Κουζίνα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Τηλέφωνο
Ψυγείο
Κλιματισμός
Κουζίνα ή Κουζινάκι
Ντουζιέρα

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Κέντρο Πόλης (50)
Λιμάνι (150)
Καταστήματα (50)
  Επωνυμία:
ΜΟΥΣΕΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΑΝΟΣ-ΑΓΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΑΝΟΣ-ΑΓΑΣ
  Διεύθυνση
ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ 1
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283022009
  Κινητό Τηλέφωνο
6977011190
  Fax
2283022200
  E-mail
spanosagasioannis@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.