ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ Α.Ε.

ΘΗΡΑ (ΕΠΙΣΚΟΠΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Κάναβα Ρούσσος, η παλαιότερη ΚΑΝΑΒΑ της Σαντορίνης, ιδρύθηκε το 1836, με στόχο την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας που εκφράζουν με μοναδικό τρόπο τους χαρακτήρες των πολυάριθμων ποικιλιών της θηραϊκής αμπέλου. Η εμπειρία δεκαετιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, για να εκφραστεί με συνέπεια, συνέχεια και απόλυτο σεβασμό η τέχνη της οινοποίησης τους νησιού.

Σήμερα, η Κάναβα Ρούσσου, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή τέχνη του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και στοχεύει στη δημιουργία οίνων με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη, ανάμεσα στις εκλεκτότερες ποικιλίες του νησιού: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι, Μανδηλαριά, Μαυράθηρο...

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ - 179 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΚΡΑΣΙ

Η Κάναβα Ρούσσος, η παλαιότερη κάναβα (οινοποιείο) της Σαντορίνης, ιδρύθηκε το 1836, με στόχο την παραγωγή παλαιωμένων οίνων, υψηλής ποιότητας που εκφράζουν με μοναδικό τρόπο τους χαρακτήρες των πολυάριθμων ποικιλιών της θηραϊκής αμπέλου. Ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή τέχνη του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και στοχεύει στη δημιουργία οίνων με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη, ανάμεσα στις εκλεκτότερες γηγενείς ποικιλίες του νησιού: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι, Μανδηλαριά, Μαυράθηρο ...

H οικογένεια Ρούσσος και οι συνεργάτες της, σας υποδέχονται κατά την θερινή περίοδο από τον μήνα Απρίλιο έως τον μήνα Οκτώβριο, καθημερινά στο παραδοσιακό οινοποιείο της εταιρίας ΚΑΝΑΒΑΣ ΡΟΥΣΣΟΥ. Στην περιοχή Μέσα Γωνιά - Επισκοπή, θα σας ξεναγήσουν στους χώρους της κάναβας και στα μυστικά των παραδοσιακών γεύσεων της Θηραϊκής γης.

Γευσιγνωσίες 8 διαφορετικών οινικών προϊόντων: Βινσάντο Ρούσσου, Σαντορίνη Ρούσσου, Νικτέρι Ρούσσου, Ριβάρι Ρούσσου, Καλντέρα Ρούσσου, Αθήρι Ρούσσου, Μαυράθηρο Ρούσσου και Νάμα Ρούσσου, λαμβάνουν χώρα καθημερινά και προκαλούν τη γεύση σας. H είσοδος και η ξενάγηση είναι δωρεάν από μέλος της οικογένειας Ρούσσου ή τον οινολόγο μας και διαρκεί περίπου 20λεπτά. Η χρέωση για την γευσηγνωσία είναι 1,50€ - 2€ ανά ποτήρι. Ενώ θα μπορούσαμε να ορίσουμε και πακέτο γευσιγνωσίας για ομαδικές επισκέψεις αν αυτό σας εξυπηρετεί. Σκοπός μας είναι να μυήσουμε τους φιλοξενούμενους μας στην άγνωστη για τους πολλούς σαντορινιά και ελληνική οινική ιστορία.

Ο κήπος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 άτομα και η ομάδα μας δύναται άξια να ανταποκριθεί στη σωστή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των επισκεπτών μας αφού ασχολείται με τον κάθε φιλοξενούμενο προσωπικά.

Ο οινοτουρισμός είναι από τα αναπτυσσόμενα κομμάτια του τουρισμού στην χώρα μας και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη η οποία είναι από τους αρχαιότερους αμπελώνες της Ευρώπης. Ένας κλάδος που οφείλουμε να υποστηρίξουμε δεδομένης της ιστορίας που έχει η πατρίδα μας γύρω από την οινοποιεία.

Είμαι στην διάθεση σας για όποια διευκρίνιση στα 2286031349 και 6972420640. Ρούσσου Αγάπη Υπ. φιλοξενίας

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Κρασιά
  Επωνυμία:
ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ Α.Ε. - ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.ΡΟΥΣΣΟΣ
  Διεύθυνση
ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΩΝΙΑ
  Τ.Κ.
84700
  Πόλη
ΘΗΡΑ (ΕΠΙΣΚΟΠΗ)
  Τηλέφωνο
2286031349, 2286031278
  Κινητό Τηλέφωνο
6972420640
  Fax
2286031349
  E-mail
info@canavaroussos.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.