ΠΕΡΓΑΛΙΔΙ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΛΑΓΚΑΔΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Από 21 Ιούνη του 2012 η Λαγκάδα έχει ένα υπέροχο νέο καφέ-μπαρ, που ονομάζεται Pergalidi (Αμοργιανό με μικρό κήπο). Η ιδιοκτήτρια είναι η Μαρία Νομικού, μια νεαρή γυναίκα με ρίζες στη Λαγκάδα. Με τη βοήθεια ενός φίλου και interior designer Μιχάλης Ιωάννης Γκίκας δημιούργησε ένα φιλικό, ελαφρύ και άνετο, όμορφα διακοσμημένο καφέ-μπαρ.

Άνοιχτά όλο το χρόνο Pergalidi σας προσφέρει και τα δύο: η αύξηση της θερμοκρασίας στο τσάι (από βότανα Αμοργού) και καφέδες για τις κρύες μέρες και κρύα αναψυκτικά για τις ζεστές μέρες και νύχτες. Το μενού έχει παραδοσιακά ποτά, όπως ελληνικό καφέ, τσάι φασκόμηλο, φρέσκο ​​χυμό πορτοκάλι, κοκ, μπύρα και ψημένη ρακί. Αλλά όταν πρόκειται για κοκτέιλ η Μαρία και το πλήρωμά της σας προσκαλεί για νέες γευστικές εμπειρίες, όπως π.χ. ένα mojito βασιλικό ή το μαρτίνι αγγούρι - πεπόνι, όνειρo  απλά ακαταμάχητo για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

  Επωνυμία:
ΠΕΡΓΑΛΙΔΙ - ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
  Διεύθυνση
ΛΑΓΚΑΔΑ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΛΑΓΚΑΔΑ)
  Τηλέφωνο
2285073193
  Κινητό Τηλέφωνο
6932889003
  E-mail
marianom@windowslive.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.