Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

50 Χρόνια εμπειρίας είναι αρκετά ώστε να εξασφαλίσουμε για σας άριστη ποιότητα κρέατος με τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα και την άμεση εξυπηρέτηση σας. Σε ένα κατάστημα πλήρως ανακαινισμένο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε την λούζα Τήνου που είναι το παραδοσιακό αλλαντικό των Κυκλαδων, λουκάνικα χοιρινά, λουκάνικα σκορδάτα.

 

ΠΩΣ  ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΟΥΖΑ:

Οι λούζες είναι ουσιαστικά δύο κομμάτια καθαρό κρέας, τα οποία αφαιρούνται από την δεξιά και την αριστερή μεριά της ραχοκοκκαλιάς (κόντρα φιλέτο) του χοίρου. Αλατίζονται με ελαφρά υγρασιασμένο μίγμα θαλασσινού χοντρού και ψιλού αλατιού. Παραμένουν στο αλάτι για περίπου 24 ώρες και αμέσως μετά εμβαπτίζονται σε βραστό νερό για 10 - 20 λεπτά. Αφού στεγνώσουν, αρωματίζονται με άφθονο θρούμπι και πιπέρι. Το μίγμα των μπαχαρικών διαφέρει από νησί σε νησί ανάλογα με τα μυριστικά που παράγει ο κάθε τόπος. Eτσι, οι λούζες στην Τήνο αρτύνονται με ένα μίγμα από πιπέρι και άφθονους σπόρους μάραθου.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Αλλαντικά
  Επωνυμία:
Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
  Διεύθυνση
ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΥΛΑΣ ΠΛΥΤΑ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283022014
  Κινητό Τηλέφωνο
6932687035
  Fax
2283023173
  E-mail
sivillagiwrgos@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.