Το εστιατόριο «Κουκούμαβλος» βρίσκεται τα τελευταία 20 χρόνια στην πρωτοπορία της γευστικής απόλαυσης.
Στεγάζεται σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που αναδεικνύει την ατμοσφαιρικότητα των χώρων και την επικοινωνία, με εκπληκτική θεά στην Καλντέρα και την παλιά πόλη των Φηρών.
Ο «Κουκούμαβλος» βραβεύεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και καταφέρνει να συνδυάσει την απρόβλεπτη δημιουργική κουζίνα του σεφ και ιδιοκτήτη Νίκου Πουλιάση με το φιλόξενο και ευγενικό σέρβις της γυναικάς του Τζοάννας.
Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια από τα πιάτα του εστιατορίου μας και σας καλούμε να γευτείτε από κοντά τους πιο ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων σε συνδυασμό με ένα άψογο σέρβις και ένα μαγευτικό περιβάλλον.
> Κανταΐφι με φέτα ανθότυρο, δυόσμο, γλυκό τριαντάφυλλο σάλτσα από καρπούζι και ζελέ από αγγούρι.
> Ψητό Φουά–γκρα, παστά από σταφίδες, ζελέ από ούζο και σάλτσα από πετιμέζι.
> Ριζότο με μπάμιες, μάραθο, πιπεράτο καρπάτσιο μόσχου, αρωματικό λάδι και μους από καπνιστή φέτα.
> Φιλέτο από λαυράκι τυλιχτό με φύκια νόρι, σάλτσα από ντολμαδάκια και αφρό από λάιμ.
> Μους σοκολάτας με vinsanto, παστά ελιάς με κακάο, μπλε αλάτι Περσίας και σάλτσα μάνγκο.
Το εστιατόριο μας διατίθεται για γάμους, δεξιώσεις και επαγγελματικά δείπνα μέχρι 60 άτομα με μενού νέας ελληνικής και δημιουργικής κουζίνας.
Der Unternehmer oder der Verantwontliche für das Unternehmen trägt ausschließlich die Verantwortung für den Inhalt der Einträge und der gesellschaftlichen Präsentationen der Mitglieder des Portals und auf keinen Fall die Entwickler und Leiter des Portals.