ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΑΣΠ

ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)

  •  Τηλέφωνο: 2284022181

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στην πλατεία της «Μαντώ Μαυρογένους», λίγα μέτρα από το λιμάνι της Πάρου, μπορείτε να επισπευτείτε τα «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ» όπου εκεί θα βρείτε την συλλογή των προϊόντων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου, παριανά παραδοσιακά γλυκά, καθώς επίσης και μια εξαίρετη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα.

 3002100.JPG3002101.JPG  3002103.JPG
 3002105.JPG 3002112.JPG 3002114.JPG
 3002115.JPG 3002116.JPG TSAI_F6781.jpg

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Γαλακτομικά ,  Είδη Ζαχαροπλαστικής ,  Αρτοποιήματα ,  Κρασιά ,  Αλκοολούχα Ποτά ,  Μη Αλκοολούχα Ποτά ,  Ζυμαρικά ,  Αρωματικά Βότανα
Κατηγορίες Προϊόντων
Πατήστε για μεγέθυνση ΚΑΠΑΡΗ
ΚΑΠΑΡΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η κάπαρη συλλέγεται από τους κατοίκους της Πάρου, η συσκευασία γίνεται από τους ίδιους.
Πατήστε για μεγέθυνση ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ
ΜΕΛΙ ΠΑΡΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Το μέλι παράγεται από τον Παραγωγό Αντώνιο Σκιαδά, στην Αλυκή της Πάρου. Eίναι ένα φυσικό προϊόν μεγάλης θρεπτικής αξίας.
Πατήστε για μεγέθυνση ΠΑΣΤΕΛΙ ΠΑΡΟΥ
ΠΑΣΤΕΛΙ ΠΑΡΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Eίναι παραδοσιακό γλύκισμά με αγνά υλικά, σουσάμι, μέλι, ζάχαρη χωρίς συντηρητικά και φτιάχνετε με μεράκι.
Πατήστε για μεγέθυνση ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Τα γλυκά κουταλιού είναι της κ. Μαριέτας Ζουμή από την Νάουσα με παραδοσιακή συνταγή γενεές επί γενεών
Πατήστε για μεγέθυνση ΣΟΥΜΑ ΠΑΡΟΥ
ΣΟΥΜΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η σούμα Πάρου παράγεται από τον παραγωγό Παντελή Ανουσάκη. Είναι Απόσταγμα σταφυλικών. Γίνεται αποθήκευση των στρόφυλλων (αυτό που μένει από το πάτημα των σταφυλιών) για μερικές ημέρες ώσπου να γίνει η ζύμωση. Μετά τα αποστάζεται στο καζάνι.
Πατήστε για μεγέθυνση ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών κατασκευάζονται στην Πάρο, όπως μιρμιτζέλι, τραχανάς, χυλοπίτες, βίδες, χυλοπίτες με ξυνομυζήθρα
Πατήστε για μεγέθυνση ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Τυρί από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, Ποιότητα Α'. Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στο τυροκομείο της Ε.Α.Σ.Πάρου. 3 & 7 kg.
Πατήστε για μεγέθυνση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΜΠΑΚΛΑΒΑΣ:Παραδοσιακό γλυκό με αμύδαλο, ΚΑΡΥΔΑΤΟ: Παραδοσιακό γλυκό με καρύδι, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ: Σε όλες τις γεύσεις: Περγαμόντο, Τριαντάφυλλο, Σοκολάτα, Αμύγδαλο, Βανήλια, Μαστίχα, ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΟ:Πάστα αμυγδάλου με ροδόνερο και άχνη ζάχαρη, ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΑ: Μαλακό νουγκάτ με αμύγδαλα, ΠΑΣΤΕΛΟΚΟΥΛΟΥΡΑ: Νηστίσιμα κουλούρια από ταχίνι και σουσάμι
Πατήστε για μεγέθυνση ΠΑΡΟΣ ΛΕΥΚΟ - ΕΡΥΘΡΟ Ε.ΑΣ.Π.
ΠΑΡΟΣ ΛΕΥΚΟ - ΕΡΥΘΡΟ Ε.ΑΣ.Π.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ PAROS, ξηρός οίνος, Ονομασίας Προέλευσης, Ανώτερης Ποιότητας, έρχεται από το ιδανικό και μοναδικό πάντρεμα της ερυθρής Μανδηλαριάς με τη λευκή Μονεμβασιά. Φιλοξενείται σε δρύινα βαρέλια για ένα τουλάχιστον χρόνο. Ο ΛΕΥΚΟΣ PAROS, ξηρός οίνος, Ονομασίας Προέλευσης, Ανώτερης Ποιότητας, γεννιέται από την εξαιρετική Μονενβασιά.
Πατήστε για μεγέθυνση ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟ - ΛΕΥΚΟ Ε.Α.Σ.Π.
ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟ - ΛΕΥΚΟ Ε.Α.Σ.Π.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η Μανδηλαριά και άλλες ποικιλίες του Αιγαίου δημιούργησαν τον Ερυθρό ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΙΝΟ και έδωσαν πλούσια αρώματα και γεμάτη γεύση. Στους 14 - 180C θα τον απολαύσετε με κρέατα λευκά ή κόκκινα μαγειρευτα ή σχάρας. Διαυγές και κρυστάλλινο χρώμα, άρωμα διακριτικό και ευχάριστα φρουτώδες, τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του Λευκού ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ.
Πατήστε για μεγέθυνση ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΕΡΥΘΡΟ - ΛΕΥΚΟ Ε.Α.Σ.Π.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΕΡΥΘΡΟ - ΛΕΥΚΟ Ε.Α.Σ.Π.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  -
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η παραγωγή και η εμφιάλωση τους έγιναν με περίσσιο μεράκι, μια και οι οίνοι αυτοί είναι αφιερωμένοι στην καλλίστη του Αιγαίου, στην εκκλησία της Πάρου την Εκατονταπυλιανή! Ο Ερυθρός Εκατονταπυλιανή έχει χρώμα βαθύ και αρώματα που ξεχωρίζουν, γεύση που στέκεται. Ο συνονόματος Λευκός, κρυστάλλινος και πλούσια αρωματικός, αφίνει τη γεύση του να περιπλανάται στο στόμα για αρκετή ώρα.
  Επωνυμία:
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΑΣΠ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝ. ΛΑΒΔΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝ. ΛΑΒΔΑΣ
  Διεύθυνση
ΠΑΡΟΙΚΙΑ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284022181

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.