ΣΥΡΟΣ - Email: katapsiktiki@gmail.com -  Τηλέφωνο: 2281083630      
ΚΑΤΑΨΥΚΤΙΚΗ ΣΥΡΟΥ
Portal Επιμελητηρίου Κυκλάδων I 01-07-2025
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ I Κατεψυγμένα τρόφιμα I ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ I Συνταγές I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20151014_101807_F-1708642323.jpg Neaepigr_F7781.jpg rofos_F19859.jpg images2_F13209.jpg Koutsodonti_F24471.JPG kokino_F14078.jpg K1_F8328.JPG kalam_F14036.jpg k3_F8400.JPG k4_F8423.JPG arakas_F13272.jpg fasoplat_F13308.jpg anamikra_F13338.jpg koko_F18504.jpg proion3_F15509.jpg krouasan_F25067.jpg filo_F909.jpg thessalonikis_F25204.jpg pitsa_F22531.jpg papia_F9775.jpg domestic-turkey-4_F9697.jpg ortyki_F9746.jpg Choristitlo_F3000.jpg 20151009_144631_F260870991.jpg Psari-Glossa_F-841307112.jpg mydia_F595927396.jpg apf_F731584432.jpg shrimps_rgb_F1399831981.jpg plokami_F-1814026377.jpg xtapodi_F-491571715.jpg fish33_F-1279305072.jpg k7100642_F832582996.jpg fishdb-tsipoura_F-340337531.gif αρδας 02x_F406403896.jpg fagri_F1450558743.jpg scorpio_F-448113016.jpg sintastako_F11777.jpg
 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
                                                     

 

Neaepigr_F7781.jpg
      
                                      Σε εμάς θα  βρείτε:
                                                   



*  Κατεψυγμένα                  
                 * απλής ψύξης           
                                                    *καί άλλα




·     Θαλασσινά  παντώς είδους   
 
 
 k7100642_F832582996.jpg
 apf_F731584432.jpg
                                                             rofos_F19859.jpg                   fagri_F1450558743.jpgfishdb-tsipoura_F-340337531.gif
                  xtapodi_F-491571715.jpgplokami_F-1814026377.jpg
Psari-Glossa_F-841307112.jpg
 
    kokino_F14078.jpgkalam_F14036.jpg
             scorpio_F-448113016.jpg    fish33_F-1279305072.jpg
 mydia_F595927396.jpg
 
 
 
·       Λαχανικά:  αρακά, φασολάκια, μπάμιες, μπρόκολο, μανιτάρια, καλαμπόκι, καρότο ,πατάτες , ανάμεικτα  , λαχανάκι Βρυξελών , κρεμύδάκια , αγγινάρες  κ.α.  χύμα  ή συσκευασμένα.
arakas_F13272.jpgfasoplat_F13308.jpganamikra_F13338.jpg
 
αρδας 
 

 

 

 · Κοτόπουλο: Ολόκληρο ,  μπούτι ,  πόδι ,  κοτολέτες,  κοτομπουκιές ,  τυποποιημένα  ή  με το κιλό.

koko_F18504.jpgdomestic-turkey-4_F9697.jpgortyki_F9746.jpgpapia_F9775.jpg


 

Γαλοπούλα           Πάπια            ορτύκι
 

 

 


           

Προϊόντα ζύμηςσε όλες τις γεύσεις και ποικιλίες.
  χύμα και τυποποιημένα.

 και την υπέροχη μπουγάτσα Θεσαλονίκης

 

 filo_F909.jpgkrouasan_F25067.jpgthessalonikis_F25204.jpgpitsa_F22531.jpg

 02x_F406403896.jpg

 

 

 * ΑΛΙΠΑΣΤΑ   

      Choristitlo_F3000.jpg    

Φύλλο Βακαλάο Παστό

   Ρέγγα καπνιστή

          Γαύρος μαρινάτος

   Ρέγγα φιλέτο στό λάδι

          σαρδέλα φιλέτο στό λάδι

   σκουμπρί καπνιστό

         λακέρδα φιλέτο στο λάδι

    κλπ

 20151009_144631_F260870991.jpg

 
Κατεψυγμένα τρόφιμα

 

 

Ποια είναι η διαφορά του

κατεψυγμένου από το νωπό;

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι ποιοτικά εφάμιλλα με τα

νωπά αρκεί να μην έχει διασπαστεί η ψυκτική αλυσίδα.

Eίναι εφάμιλλα με τα νωπά, με την προϋπόθεση ότι έχουν

καταψυχθεί άμεσα και σωστά και δεν έχουν αποψυχθεί

καθόλου στα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησής τους, μέχρι

να φτάσουν στον καταναλωτή. Με άλλα λόγια, να έχει

διατηρηθεί απόλυτα η αλυσίδα ψύξης.

Οι σύγχρονες μέθοδοι κατάψυξης επιτυγχάνουν τη

διατήρηση των οργανοληπτικών τους ιδιοτήτων (γεύση,

χρώμα, άρωμα) αλλά και των θρεπτικών τους συστατικών.

Η κατάψυξη είναι μια απλή και υγιεινή μέθοδος

συντήρησης. Έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες

μεθόδους συντήρησης να διατηρεί το προϊόν αμετάβλητο

από πλευράς γευστικότητας και θρεπτικότητας.

Τα προϊόντα καταψύχονται αμέσως από τις βιομηχανίες

κατεψυγμένων τροφίμων και μεταφέρονται σε συνθήκες

συνεχούς ψύξης με σύγχρονα φορτηγά-ψυγεία στους

καταψύκτες στα σημεία πώλησης.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι παράγοντες μπορεί να

επηρεάσουν την ποιότητα των φρέσκων τροφίμων;

Για παράδειγμα, η έντονη ηλιακή ακτινοβολία, η θέρμανση

ή η κακή συντήρηση καταστρέφουν συχνά τις βιταμίνες

ενώ παράλληλα ενισχύουν την ανάπτυξη επιβλαβών

μικροοργανισμών. Αντίθετα, τα τρόφιμα που καταψύχονται

άμεσα παρουσιάζουν μηδαμινές απώλειες θρεπτικών

ουσιών εξαιτίας του μειωμένου μεταβολισμού των

κατεψυγμένων τροφίμων.

Επίσης τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι απολύτως υγιεινά

διότι, οι επιχειρήσεις κατεψυγμένων τροφίμων κάνουν

καθημερινούς αυτοελέγχους με εξειδικευμένο προσωπικό

και όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά σε όλα τα στάδια

παραγωγής, αποθήκευσης, επεξεργασίας και διακίνησής

τους ώστε να καταλήγουν στον καταναλωτή σε άριστη

κατάσταση. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις κατεψυγμένων

τροφίμων εφαρμόζουν συστήματα και διαδικασίες

ποιότητας (ISΟ και HACCP), που είναι σύμφωνες με τις

αυστηρότερες προδιαγραφές της Ε.Ε για την υγιεινή και

την ασφάλειά τους.

o Πανελ

λαπό έντυπο του ήνιος Σύνδεσμος Επισεω

ΠΑ   αΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ν

o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων

o Πανελλήνιος Σύνδεσ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

μος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων ΤροφίμΚατεψυγμένων Τροφίμων

μος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμ

 
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

   

 

 χιου.jpg

Βρισκόμαστε στήν κεντρική αγορά της όμορφης Ερμούπολης.

 

 

 

Koutsodonti_F24471.JPG

 

 

 

 Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε ! ! ! !

 K1_F8328.JPG

 
Συνταγές

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ 

  • ΥΛΙΚΑ

    500 γραμ. σπαγγέτι
    400 γραμ. ντομάτες ψιλοκομμένες κονσέρβας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά σούπας κάπαρη
  • 1 χούφτα ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
  • λίγο μαϊντανό
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
  • 1 πακέτο κοκτέιλ θαλασσινών
  • λάδι- αλάτι- πιπέρι


          ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα, καβουρδίζουμε με το ελαιόλαδο το σκόρδο και μετά το αφαιρούμε. Αδειάζουμε το πακέτο με τα θαλασσινά και ανακατεύουμε για μερικά λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα , την κάπαρη , τις ελιές,το αλάτι και το πιπέρι. Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί έως ότου μαλακώσουν τα θαλασσινά καλά.
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό , τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στην σάλτσα θαλασσινών. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Chef Takis
Cordon Bleu

 

     

  ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ
  

          ΥΛΙΚΑ

 1 kg γαρίδες καθαρισμένες μεσαίες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα
  • 30 gr άνηθο ψιλοκομμένο
  • 200 gr ελαιόλαδο
  • 80 gr χυμό λεμονιού
  • αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά. Τις κρυώνουμε και τις στραγγίζουμε. Κόβουμε όλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους. Ανακατεύουμε το λάδι με χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε τις γαρίδες και τα λαχανικά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λαδολέμονο και τον άνηθο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

 

 

ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 γλώσσες φιλέτο
  • 100 gr μουστάρδα
  • 100 gr ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • γλυκιά πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με την μουστάρδα. Τοποθετούμε σε ταψί τα φιλέτα γλώσσας και περιχύνουμε τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πάπρικα. Ψήνουμε στους 180ο για 15 λεπτά.











ΠΑΓΚΑΣΙΟΥΣ ΦΙΛΕΤΟ
ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ


ΥΛΙΚΑ
  • 4 φιλέτα παγκάσιους
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 τομάτες
  • 10 ελιές της αρέσκειας σας
  • 200gr ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και το κρεμμύδι για 2΄. Προσθέτουμε τις κομμένες ελιές και την τομάτα περασμένη από τον τριφτή. Βράζουμε για 5΄ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ζαχαρη. Στρώνουμε σε ταψί τα φιλέτα και περιχύνουμε τη σάλτσα. Ψήνουμε σε φούρνο στους 200˚C για 15΄

 

 

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΠΛΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 kg βακαλάος φιλέτο ξαρμυρισμένος
  • 1 kg σπανάκι
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
• 250 gr ελαιόλαδο
  • 50 gr χυμό λεμονιού
  • 400 gr τοματάκια ψιλοκομμένα
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το βακαλάο σε παχιές φέτες. Βάζουμε στο ταψί τα κρεμμύδια, σκόρδα κομμένα σε φέτες, το σπανάκι κομμένο στα δύο και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα κομμάτια του βακαλάου. Περιχύνουμε τα τοματάκια και το πιπέρι. Ψήνουμε σε φούρνο 170ο για 40 λεπτά.

 

 



 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΣΣΑΣ . Ι . ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διεύθυνση: ΧΙΟΥ 20
Τ.Κ.: 84100
Νησί / Περιοχή: ΣΥΡΟΣ
Τηλέφωνο: 2281083630
E-mail:  katapsiktiki@gmail.com

Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση
Στοιχεια Ενδιαφερομένου:  *
Από (email):  *
Θέμα:  *
Κείμενο:  *
Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο. Σε περίπτωση που ο κωδικός είναι δυσανάγνωστος μπορείτε να ανανεώσετε τον κωδικό πατώντας εδώ.
 *
  *: Υποχρεωτική συμπλήρωση