ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Διεξαγωγή τριών (3) προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη από 17 έως 26 Οκτωβρίου 2016

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)

14/10/2016 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή τριών (3) εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών έκαστο, από 17 έως 26 Οκτωβρίου στο Γραφείο Σαντορίνης, ως εξής:

 

Τμήμα

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 16:00-21:00
&
Τρίτη 18 Οκτωβρίου 16:00-21:00

Διάρκεια: 10 ώρες

 

Τμήμα

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 16:00-21:00
&
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 16:00-21:00

Διάρκεια: 10 ώρες

 

Τμήμα

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 16:00-21:00
&
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 16:00-21:00

Διάρκεια: 10 ώρες

 

Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. 

Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία θα διεξαχθεί αμέσως μετά από τον Ε.Φ.Ε.Τ.:

 

 από 27 έως 31 Οκτωβρίου 2016 (δείτε το αναλυτικό ωράριο)

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Νεκτάριο Ρούσσο (τηλέφωνο 22860 25788).


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ