Τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά Έκλεψαν τις Εντυπώσεις στο “Kerasma London 2008, a Taste of Greece”

Ολοκληρώνοντας τη διεθνή του περιοδεία με την ονομασία KERASMA, ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (Ο.Π.Ε.) διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στη βρετανική πρωτεύουσα, το Φεστιβάλ Ελληνικής Κουζίνας και Προβολής Τροφίμων-Ποτών “Kerasma London 2008: a Taste of Greece”.

 

Μέσα από τη γαστρονομική αυτή γιορτή, τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, με τη βοήθεια ξένων σεφ, προωθήθηκαν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, με έναν πραγματικά ξεχωριστό, έξυπνο και μοντέρνο τρόπο. 

 

Για 15 ολόκληρες ημέρες, 16 κορυφαία, “trendy” εστιατόρια του Λονδίνου «προκάλεσαν» γευστικά τους πελάτες τους προτείνοντας τους πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, που παρασκευάστηκαν αποκλειστικά με ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, επιτραπέζιες ελιές, γιαούρτι, φέτα, μανούρι, μέλι, ούζο, κρόκος Κοζάνης και άλλα πολλά, ενώ το ελληνικό κρασί, που έχει ήδη πολύ καλή τοποθέτηση στη λίστα κρασιών πολλών εστιατορίων της βρετανικής πρωτεύουσας, συμπλήρωσε αρμονικά τη γαστρονομική εμπειρία.

 

Επιπλέον, οι πελάτες των συμμετεχόντων εστιατορίων είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα σημεία διάθεσης ελληνικών προϊόντων στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν και στην κουζίνα τους...

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία