Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – ΕΦΕΤ 3-4, 11-12, 12-13, 17-18, 24-25 Ιουνίου και 5-6 Ιουλίου εξ' αποστάσεως
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι το διάστημα του Ιουνίου - Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω τμήματα εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, εξ’ αποστάσεως βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ.
3 και 4 Ιουνίου ώρες 9.00-14.00 (ολοκληρώθηκε)
11 και 12 Ιουνίου ώρες 16.00-21.00 (ολοκληρώθηκε)
12 και 13 Ιουνίου ώρες 9.00-14.00 (ολοκληρώθηκε)
17 και 18 Ιουνίου ώρες 9.00-14.00 (ολοκληρώθηκε)
24 και 25 Ιουνίου ώρες 15.00-20.00 (ολοκληρώθηκε)
5 και 6 Ιουλίου ώρες 9.00-14.00 (ολοκληρώθηκε)
5 και 6 Ιουλίου ώρες 16.00-20.00 (ολοκληρώθηκε)
Λόγω των περιοριστικών μέτρων τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο από όπου κι αν βρίσκεται να πάρει μέρος και να καλύψει την ανάγκη της υποχρεωτικής επιμόρφωσης άμεσα εν όψει της νέας σεζόν. Η αίτηση θα παραμένει ανοικτή για καταγραφή του ενδιαφέροντος και θα σταλεί σχετική ενημέρωση το επόμενο διάστημα για επιβεβαίωση της συμμετοχής.
Εκπαίδευση
Τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων ήδη από το 2004, με 7500 συμμετέχοντες έως σήμερα, και είναι υποχρεωτικά, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007), για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας και γραπτή αξιολόγηση για την έκδοση του πιστοποιητικού.
Ποιους αφορά
Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, σούπερ μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά.
Εξαιρείται όποιος διαθέτει έγκυρο τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό κατάρτισης, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι επαρκώς καταρτισμένος σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
Κόστος Συμμετοχής / Παροχές
100 € | άτομο (συμπεριλαμβάνεται το χρηματικό τέλος υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ).
Σε κάθε συμμετέχοντα παρέχεται δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Το πιστοποιητικό ισχύει επ’ αόριστον. Όσοι έλαβαν το πιστοποιητικό μέχρι το 2007 είναι απαραίτητο να επαναλάβουν την εκπαίδευση, γιατί τότε η ισχύς του ήταν 5ετής.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση κάμερας και μικροφώνου καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, καλούνται να συμπληρώσουν άμεσα την κατωτέρω φόρμα επιλέγοντας μία από τις ημερομηνίες, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης και τα γραφεία των νησιών.
Πληροφορίες: Τμήμα Kατάρτισης, τηλ. 22810 82346 (εσωτερικό 4) και γραφεία νησιών: ΑΝΔΡΟΣ 22820 51490 / ΤΗΝΟΣ 22830 22404 / ΜΥΚΟΝΟΣ 22890 23937 / ΠΑΡΟΣ 22840 23031 / ΝΑΞΟΣ 22850 22767 / ΜΗΛΟΣ 22870 23970 / ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 22860 25788
Σχετικά άρθρα
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 11 και 12 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 3 και 4 Ιουνίου
- 2021 Webinar: Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας για την λειτουργία των ξενοδοχείων και καταλυμάτων για το 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 17 και 18 Ιουνίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 24 και 25 Ιουνίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 5 και 6 Ιουλίου 2021 (πρωί)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 5 και 6 Ιουλίου 2021 (απόγευμα)
- Μερικά από τα πιο σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων το πρώτο εξάμηνο του 2021, κατά τη διάρκεια του lockdown.
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2021 (απόγευμα)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2021 (πρωί)
Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
- Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - ΕΦΕΤ για το 2024
- Ηλεκτρονικά πραγματοποιούνται πλέον οι εξετάσεις για το πιστοποιητικό κατάρτισης ΕΦΕΤ.
- Διαδικασία Επανέκδοσης Βεβαίωσης Κατάρτισης ΕΦΕΤ
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στη Μύκονο στις 13 και 14 Μαΐου 2024
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στην Πάρο στις 15 και 16 Μαΐου 2024
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στη Σύρο στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2024
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 20 και 21 Ιουνίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στην Άνδρο στις 20 και 21 Ιουνίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στην Νάξο στις 1 και 2 Ιουνίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στη Σαντορίνη στις 17 και 18 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στην Τήνο στις 17 και 18 Μαΐου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) δια ζώσης στη Σύρο στις 11 και 12 Μαΐου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 4 και 5 Απριλίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2022
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2021 (πρωί)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2021 (απόγευμα)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 5 και 6 Ιουλίου 2021 (απόγευμα)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 5 και 6 Ιουλίου 2021 (πρωί)
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 24 και 25 Ιουνίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 17 και 18 Ιουνίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 12 και 13 Ιουνίου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 11 και 12 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 3 και 4 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη μέσω ψηφιακής πλατφόρμας 26 και 27 Μαΐου 2021
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 17 και 18 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στις 24 και 25 Απριλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο στις 3 και 4 Απριλίου
- Φάκελοι Ελέγχου Υγειονομικού Ενδιαφέροντος - Αρχειοθέτηση
- Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ για το 2020
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο στις 9 και 10 Νοεμβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο στις 21 και 22 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο στις 19 και 20 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη στις 19 και 20 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη στις 14 και 15 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο στις 14 και 15 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο στις 13 και 14 Οκτωβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο στις 29 και 30 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο στις 28 και 29 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Ίο στις 25 και 26 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο στις 22 και 23 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σέριφο στις 15 και 16 Ιουλίου πρωί
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σέριφο στις 15 και 16 Ιουλίου απόγευμα
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο στις 14 και 15 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη στις 13 και 14 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο στις 13 και 14 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο στις 10 και 11 Ιουλίου πρωί
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο στις 10 και 11 Ιουλίου απόγευμα
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο στις 8 και 9 Ιουλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Νάξο στις 26 και 27 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο στις 24 και 25 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο στις 24 και 25 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο στις 3 και 4 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο στις 10 και 11 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο στις 13 και 14 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο στις 30 και 31 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 2 και 3 Απριλίου 2020
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 10 και 11 Μαρτίου 2020
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 5 και 6 Φεβρουαρίου 2020
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 12 και 13 Νοεμβρίου 2019
- Νέα ημερομηνία διεξαγωγής εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στην Τήνο 18 Οκτωβρίου
- Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στην Άνδρο, 17 Οκτωβρίου 2019
- Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στην Πάρο, 10 Οκτωβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 16 και 17 Οκτωβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 7 και 8 Οκτωβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 5 και 6 Οκτωβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 5 και 6 Οκτωβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Νάξο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019
- Διεξαγωγή εξετάσεων Ε.Φ.Ε.Τ. στη Σύρο, 27 Σεπτεμβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2019
- Ενημέρωση σχετικά με νέα κρούσματα παραπλάνησης με αφορμή τα σεμινάρια Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ στη Σέριφο 27 και 28 Αυγούστου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 27 και 28 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο 25 και 26 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο 10 και 11 Ιουνίου 2019
- Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σίφνο, στις 10 και 11 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο 8 και 9 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 8 και 9 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ στη Φολέγανδρο 1 και 2 Ιουνίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 24 και 25 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 23 και 24 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 18 και 19 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο 13 και 14 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 11 και 12 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο 11 και 12 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 11 και 12 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 6 και 7 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Νάξο 10 και 11 Μαΐου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 22 και 23 Απριλίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 21 και 22 Μαρτίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 2 και 3 Μαρτίου 2019
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο 1 και 2 Οκτωβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Ίο, στις 02-03 και 03-04 Σεπτεμβρίου 2018
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στη Σίφνο 11 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σίφνο, στις 10-11 και 11-12 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 23 και 24 Ιουνίου
- Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σίφνο, στις 19 και 20 Ιουνίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σέριφο 16 και 17 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 3 και 4 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 2 και 3 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 2 και 3 Ιουνίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μήλο 19 και 20 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Άνδρο 19 και 20 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη 15 και 16 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο 13 και 14 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μύκονο 12 και 13 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο 5 και 6 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 5 και 6 Μαΐου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη, 23 και 24 Απριλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Νάξο 21 και 22 Απριλίου
- Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σίφνο, από 13 έως 15 Απριλίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Πάρο 14 και 15 Απριλίου
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη, 17 και 18 Μαρτίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σαντορίνη, 16 και 17 Μαρτίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σύρο, 3 και 4 Μαρτίου 2018
- Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου διοργανώνουν σεμιναρίο ΕΦΕΤ στη Σίφνο
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Τήνο, 29 & 30 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 22 & 23 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στην Πάρο 09 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στη Σύρο 10 και 11 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στη Σαντορίνη 24 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 08 & 09 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 18 & 19 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 04 & 05 Οκτωβρίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μήλο, 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2017
- Με το νησί της Ανάφης ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) του Α' εξαμήνου 2017
- Νέα εγκύκλιος ΕΦΕΤ για την εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
- Εγκύκλιος ΕΦΕΤ με οδηγίες εφαρμογής 4879/12.04.2017: Όροι, προϋποθέσεις, διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης & κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων...
- Βάσει εγκυκλίου του ΕΦΕΤ δεν προβλέπεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
- Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ., έτους 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Ανάφη, 26 & 27 Ιουνίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Δονούσα, 16 & 17 Ιουνίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Άνδρο, 10 & 11 Ιουνίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σέριφο, 27 & 28 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 27 & 28 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 25 & 26 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 20 & 21 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Τήνο, 19 & 20 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 13 & 14 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 08 & 09 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 06 & 07 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 05 & 06 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 04 & 05 Μαΐου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 22 & 23 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 20 & 21 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 20 & 21 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 08 & 09 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 06 & 07 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 03 & 04 Απριλίου 2017
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 20 & 21 Μαρτίου 2017
- Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συστήνει προσοχή στα κρούσματα επιτηδείων με σκοπό την παραπλάνηση, εξαπάτηση & είσπραξη χρημάτων
- Αντιποίηση αρχής και προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρήσεων τροφίμων στις Κυκλάδες
- Απολογισμός υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ 2016
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στη Σαντορίνη
- Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ., έτους 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 09 & 10 Δεκεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, 28 & 29 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, 25 & 26 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Ανάφη, 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 23 & 24 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 14 & 15 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 12 & 13 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 9 & 10 Νοεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή τριών (3) προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη από 17 έως 26 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 25 & 26 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 19 & 20 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 17 & 18 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 14 & 15 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μήλο, 14 & 15 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 11 & 12 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, 08 & 09 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Τήνο, 08 & 09 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, 07 & 08 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Τήνο, 07 & 08 Οκτωβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Ίο, 08 & 09 Σεπτεμβρίου 2016
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ σε Πάρο, Σύρο και Σαντορίνη
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Φολέγανδρο, 27 & 28 Ιουνίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σέριφο, 04 & 05 Ιουνίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 30 & 31 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 28 & 29 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 27 & 28 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 25 & 26 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 21 & 22 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 14 & 15 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Τήνο, 14 & 15 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 13 & 14 Μαΐου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, 16 & 17 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μήλο, 16 & 17 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 13 & 14 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 11 & 12 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Άνδρο, 09 & 10 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Μύκονο, 09 & 10 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 02 & 03 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο, 31 Μαρτίου & 01 Απριλίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 19 & 20 Μαρτίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 18 & 19 Μαρτίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 23 & 24 Φεβρουαρίου 2016
- Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο, 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016
- Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ σχετικά με παραπλανητικές ενέργειες προσέλκυσης στα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων των τροφίμων
- Εκπαίδευση ΕΦΕΤ στη Σαντορίνη
- Γραπτή αξιολόγηση από τον ΕΦΕΤ και υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων Β εξαμήνου 2015
- Προειδοποιήσεις από τον ΕΦΕΤ για ελεγκτές-«μαϊμού»
- Ενημέρωση Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
- Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση ΕΦΕΤ σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων των τροφίμων
- Στατιστικά στοιχεία σεμιναρίων Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ. από το 2004 έως το 2015
- Μύκονος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Μήλος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Σύρος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Πάρος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Θήρα - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Νάξος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Άνδρος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Τήνος - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Ανάφη - Διεξαγωγή Σεμιναρίων "Υγιεινή & Ασφάλεια στη Διαχείριση Τροφίμων" (Ε.Φ.Ε.Τ.)
- Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εκπαιδεύει τους επιχειρηματίες της Σίφνου και της Κύθνου στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στη Μύκονο 20 Σεπτεμβρίου 2017
- Διεξαγωγή γραπτής αξιολόγησης του Ε.Φ.Ε.Τ στην Τήνο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2017
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Νάξο 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018
- Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην Τήνο στις 18 και 19 Νοεμβρίου