Απολογισμός υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ 2016

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ολοκλήρωσε το 2016 τη διεξαγωγή 43 τμημάτων με την συμμετοχή 1018 επιχειρηματιών και εργαζομένων σε 11 νησιά των Κυκλάδων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΦΕΤ που αφορά θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.

Πιο αναλυτικά υλοποιήθηκαν: 12 τμήματα στη Σαντορίνη, 9 στη Πάρο, 8 στη Σύρο, από 3 σε Τήνο και Νάξο, από 2 σε Μήλο και Μύκονο και από 1 σε Άνδρο, Ίο, Σέριφο και Φολέγανδρο.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (Υ.Α. 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, σούπερ μάρκετ, μεταφορικές, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.),ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των επίσημων πιστοποιητικών.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται όλο το χρόνο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων εκτός θερινής σεζόν και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε νησιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα για τον σχεδιασμό υλοποίησης νέων προγραμμάτων το Α' εξάμηνο 2017.

Περισσότερες Πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο 22810 82346 καθώς και στα γραφεία σε: Άνδρο 22820 51490, Θήρα 22860 25788, Μήλο 22870 23970, Μύκονο 22890 23937, Νάξο 22850 22767, Πάρο 22840 23031 & Τήνο 22830 22404.

Υποβολή Αιτήσεων στην παρακάτω φόρμα:

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία