Σεμινάριο για επαγγελματίες και εργαζόμενους εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετέριας με θέμα "Το σέρβις και η εστιατορική τέχνη του σήμερα", 18 & 19 Μαΐου 2015, Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων

  Επιμελητήριο Κυκλάδων

 

ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ,
ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ,
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποιεί
2ήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες και εργαζόμενους
εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετέριας* με θέμα

 

Tο σέρβις και η εστιατορική τέχνη του σήμερα

 

18 & 19 Μαΐου 2015, Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων

 

Εισηγητής o Θανάσης Παπαδόπουλος, Bartender & Restaurant Instructor, Ι.Ε.Κ “ETOILE by les Chefs” και Ι.Ε.Κ “PRAXIS”

 

18 Μαΐου, 16:00 - 21:00

  • ΛΟΓΟΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΗΜΕΡΑ
  •  
    ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
  • Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

19 Μαΐου, 16:00 - 21:00

  • ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΥΒΕΡ
  • ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
  • ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  • ΓΕΥΜΑΤΑ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
  • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
  • UP SELLING FOR FOOD & BEVERAGE
  • MENU

 

* Καθώς πρόκειται για σημαντική εκπαίδευση που συμβάλλει στην συνολική αναβάθμιση υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών στο νησί μας, το Επιμελητήριο καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα κι αν δεν είσαστε εργαζόμενοι ή επιμελητηριακά μέλη την περίοδο

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 22810 82346, εσωτ.104, κα. Άννα Μήτση

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία