ΑΛΩΝΙ

ΣΕΡΙΦΟΣ (ΛΙΒΑΔΙ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στο όμορφο νησί της Σερίφου σε ιδιαίτερα  προνομιακό σημείο του νησιού, θα συναντήσετε το εστιατόριο ''Αλώνι''. Στην υπέροχη βεράντα του, με θέα το λιμάνι, το ηλιοβασίλεμα με τα υπέροχα χρώματα και το Αιγαίο, θα απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας σε ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το εστιατόριο μας άρχισε να λειτουργεί το 2007 και από τότε μέχρι σήμερα ξεχωρίζουμε για την υποδειγματική μας επιμέλεια στην κουζίνα και για το άψογο σέρβις.

Εδώ θα βρείτε, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, μοναδικές συνταγές, μαγειρεμένες με αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας πλούσιοι μεζέδες, σπιτικά παραδοσιακά και μαγειρευτά πιάτα,

Η Μαριέττα με το ζεστό της χαμόγελο σας περιμένει για να απολαύσετε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα που δημιούργησε με εκλεκτά τοπικά προϊόντα, όλα μαγειρεμένα με αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε αυθεντική φιλοξενία σε ένα πραγματικά ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΑΛΩΝΙ - ΜΑΡΓΙΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΤΣΙΚΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΓΙΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΟΤΣΙΚΟΥ
  Διεύθυνση
ΛΕΙΒΑΔΙ
  Τ.Κ.
84005
  Πόλη
ΣΕΡΙΦΟΣ (ΛΙΒΑΔΙ)
  Τηλέφωνο
2281052603
  Κινητό Τηλέφωνο
6972122279
  Fax
2281051603
  E-mail
aloni07@yahoo.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.